Καταγγελία για εισπρακτική εταιρία

Στις 30/11/2011 το μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο από τον VODAFONE αριθμό 69444…., κάλεσα πίσω λίγο αργότερα ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ και διαπιστώθηκε ότι ήταν μια εισπρακτική εταιρία που έψαχνε τον προηγούμενο…
κάτοχο του τηλεφωνικού μου αριθμού, ο οποίος είχε πάρει ένα δάνειο πριν από δέκα χρόνια, όπως με ενημέρωσαν. Το παράξενο ήταν ότι αυτή η εταιρία είχε ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΚΛΗΣΗΣ και έβλεπε κανονικά τον αριθμό μου.

Όταν τους ξαναπήρα 5/12/2011 για να ζητήσω το λόγο, για το πώς απέκτησαν αυτό το δικαίωμα (ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΚΛΗΣΗΣ) και ενώ και πάλι έπαιρνα με απόκρυψη και πάλι αυτοί έβλεπαν κανονικότατα τον αριθμό μου, συνομιλώντας αρχικά με κάποια κυρία Τ., μετέπειτα με κάποιον κύριο Χ. και τελικά με κάποια κυρία Σ., όλοι με έβγαλαν τρελό και μου είπαν πως κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει η συσκευή μου και δεν κάνει καλά την απόκρυψη ως δικαιολογία!!

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Μίλησα με την VODAFONE για το θέμα και μου είπε πως το δικαίωμα ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΚΛΗΣΗΣ το έχουν κάποιοι κρατικοί φορείς (αστυνομικά τμήματα, κτλπ), από πού κι ως που μια εταιρία ιδιωτική αποκτάει δικαιώματα κρατικών υπηρεσιών ασφάλειας και ποιος της δίνει (και με ποιο σκεπτικό) αυτήν την άδεια?

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) καθώς και η Αρχή Διασφάλισης τουΑπορρήτου των Επικοινωνιών, αν έκαναν την δουλειά τους, θα μπορούσε πάσα ένας να αποκτάει δικαιώματα κρατικών υπηρεσιών ασφάλειας?

 

Επισημαίνω πως και το κινητό της εταιρίας και το δικό μου ανήκουν στο δίκτυο της VODAFONE, ίσως δεν ξέρω αυτή η εταιρία και η VODAFONE, έχουν κάποια μεταξύ τους συμφωνία.

 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *