Καταγγελία; Λάθος ακούσατε…

Ο επαναστάτης των βορείων προαστίων, απεγνωσμένα τις τελευταίες ώρες και υπό το καθεστώς της φαντασίωσης πως ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του Μαξίμου, λιμάρει τον ήδη αλλοπρόσαλλο προεκλογικό του λόγο..

Τα στελέχη του και ο ίδιος κοντεύουν να ξεχάσουν τη λέξη καταγγελία (απορούν άλλωστε ποιος την είπε πρώτη φορά) και επιδίδονται σε πρωτάθλημα κωλοτούμπας και πολιτικής γαργάρας, προσπαθώντας να πείσουν τα ξένα συμφέροντα και κυρίως τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ, που πλέον συριζο-γλείφουν-στηρίζουν, πως θα συνεχίσουν να παίρνουν τις παχουλές χαραμοφάϊκες τεμπελεοαμοιβές τους από τις σαράντα θέσεις τους, σε .. ευρώ και όχι σε Δραχμές όπως λένε αυτοί οι χαζοί οι Ευρωπαίοι.

Η λεκτική αποθέωση και Ύμνος στην κωλοτούμπα (γιατί περιλαμβάνει 80 στροβιλισμούς το δευτερόλεπτο), είναι αυτή δια στόματος του Δντή του κ. Τσίπρα, του κ. Παππά στο ΣΚΑΙ χτες (12/06), όπου ειπώθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγγυητής του Τραπεζικού συστήματος !!!

Ω, ναι καλά ακούσατε.. αυτοί που στη Βουλή έβριζαν τους τραπεζίτες ως τοκογλύφους και ως βδέλλες της κοινωνίας, σήμερα τους προσκυνούν!! Και μάλιστα είναι και εγγύηση!

ΣΥΡΙΖΑ, η νέα εγγύηση του κεφαλαίου!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε… πριν από μερικές ημέρες ο κ. Τσίπρας και με τα δυο του τα χεράκια, αυτά που σε άλλες περιπτώσεις διαδηλώνουν με τις μπουνιές στον αέρα, αυτά τα ίδια, «υπέγραψε» για να πληρωθεί το ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ομόλογο, την ώρα που η κοινωνία δεν έχει φάρμακα.

Κάποιος κακός έλεγε πως στα βόρεια προάστια όλοι έχουν φάρμακα.. και δεν το είχε αντιληφθεί..

Ο κ. Τσίπρας, ως γνήσια δύναμη προόδου, προτιμά να αφισορυπαίνει όλη την Ελλάδα, (τι οικολογικό!!) παρανόμως …να μας βομβαρδίζει σε πανάκριβο τηλεοπτικό χρόνο (ταΐζοντας τους καναλάρχες που ακόμη ψιλο-βρίζει), με το σύνθημά του που μας λέει πως είναι η Ελπίδα μας, Αντί να δίνει τα λεφτά (μας) που έχει δανειστεί με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση, στους φτωχούς που τάχαμου υπερασπίζεται, Αντί να μοιράζει τα φάρμακα που τους έκοψε με τη συναίνεσή του στο τοκογλυφικό ομόλογο..

Το σάπιο, έχει μετακομίσει στην Κουμουνδούρου από την Ιπποκράτους, όπως κατήγγειλε ο κ. Βενιζέλος και κάνει καλή δουλειά.

Καλή για τον Αλέξη.. κακή για την Ελλάδα.

Δεν θα σταματήσουν αν τον Τιτανικό, δεν τον κάνουν 100% υποβρύχιο.

Υπάρχει όμως ένας Αμυράς, ένας Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος και φυσικά ο πολιτικός μέντορας του κ. Τσίπρα, ο κ. Ζίζεκ που ακόμη αντιστέκονται στην κωλοτούμπα.

Όλοι αυτοί και άλλοι πολλοί, αντιδρούν στο «σεσημασμένο» ΠΑΣΟΚ που έχει παρεισφρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας του το ρεύμα της νέας αστικής κοσμοπολίτικης μάσας και καλοπέρασης, που εδράζεται στην αφαίμαξη του δημοσίου, στην κρατικοποίηση των ΠΑΝΤΩΝ.

Αυτοί οι αντάρτες του διαλογισμού, αν δεν δουν τσεκούρια, ρόπαλα, απαγωγές και αποκεφαλισμούς α-λα Γαλλική επανάσταση, δύσκολα θα συμβιώσουν την εποχή της δραχμής και με τους εργατοπατέρες του σοσιαλισμού της μίζας και της αρπαχτής.

Δύσκολος ο αγώνας της κωλοτούμπας και της πολιτικής γαργάρας για τον μικρό κόκκινο πρίγκιπα των βορείων προαστίων..

www.statesmen.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Καταγγελία; Λάθος ακούσατε…”

  1. Το νέο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Κορόιδα ότι και να κάνουμε οι δωσίλογοι θα μας κυβερνάνε. Το έχουν οργανώσει πολύ καλά το παιχνιδάκι τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *