Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ…

Τα όσα συνέβησαν στη Βουλή με την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου, δείχνουν την απόλυτη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ.

Και αυτό γιατί:

1. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όσοι καταψήφισαν ή δήλωσαν παρών σε άρθρα, δήλωναν στους δημοσιογράφος πως δεν είναι… ζώα και πως το μήνυμα έπρεπε να σταλεί προς πάσα κατεύθυσνη,…

2. Δεν υπήρχε κομματική γραμμή, κάτι που άλλωστε έλεγαν οι “σύντροφοι” του κόμματος, δείχνοντας περίτρανα την απουσία του Γιώργου Παπανδρέου από τις εξελίξεις αφού προτίμησε την… Τσιτσίγια και την Διεθνή Σοσιαλιστική.

3. Η ψηφοφορία, ανοίγει τους Ασκούς του Αιόλου στο κόμμα, επισπεύδοντας – όπως όλα δείχνουν – τις διαδικασίες διαδοχής στο κόμμα.

Να σημειωθεί ακόμα το εξής:
Μέσα σε όλα όσα συνέβησαν χθες στο ΠΑΣΟΚ, η περίπτωση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη αναμένεται να συζητηθεί τις επόμενες ημέρες καθώς υπάρχει μεγάλη ενόχληση στην Ιπποκράτους για την παραδοχή του ότι δεν διάβασε το μνημόνιο. Την σχετική είδηση την… πληροφορήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος όπως διαρρέεται, είναι σφόδρα ενοχλημένος μαζί του. Δεν αποκλείεται, επίσης, τις επόμενες ημέρες ο υπουργός Ανάπτυξης να κληθεί να δώσει εξηήσεις στο… πειθαρχικό του Κινήματος, με ότι αυτό σημαίνει…

Πηγή: voliotaki.blogspot.com

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ…”

  1. Σιγα και να μην καταρευσεει.  Για να καταρευσει  το ΠΑΣΟΚ χρειαζεται καποιοι να εχουν συνειδηση της καταστασης.  Ποσο πιθανο ειναι αυτο?

     Απλα σαν γνησια τρωκτικα, βγαζουν ” την ουρα τους απ’εξω”.
     
    Ουτε παραιτουνται, ουτε και διαμαρτυρονται.  Παραμενουν, περιμενοντας να βγαλουμε εμεις τα “καστανα απο την φωτια”, για να μας κουνησουν αυριο, επιδεικτικα στην μουρη την “αντισταση τους”!  
    Περιμεντας σαν “γνησιοι” αγωνιστες την ψηφο μας.

    Εμεις απο την μερια μας τι θα κανουμε?  θα φαμε την φολα για χιλιοστη φορα?

    Μας προετοιμαζουν.  Ταχα κατι αλλαζει, ταχα καποιοι αντιδρουν, ταχα καποιοι αντιστεκονται.  Ειδατε “διαφημιση” απο χτες?
    Και καλα πεσανε απο τα συννεφα οι κυβερνητικοι!

    Πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο μας, οταν βρεθηκαμε σε καταστασεις που δεν μας εκφραζανε, μας καπελωνανε, μας χειραγωγουσανε,  σε πρωτη φαση εκφρασαμε την αντιδραση μας,  σε δευτερη φαση πηραμε το καπελακι μας και φυγαμε.
    Γιατι οχι και αυτοι οι “επαναστατες”?
    Ισως γιατι δεν ειναι!

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *