Κινητοποίηση ΠΑΜΕ κατά των πλειστηριασμών

Με σύνθημα «Σήμερα σου δίνουν μέρισμα και αύριο σου παίρνουν το διαμέρισμα», μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου στην οδό Γενναδίου για να διαμαρτυρηθούν για τους πλειστηριασμούς.

Επιτροπή τους είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του συμβολαιογραφικού Συλλόγου, Γιώργο Ρούσκα.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα διαμαρτυρία για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην πολιτική της πλειοψηφίας του συμβολαιογραφικού συλλόγου, η οποία είναι στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής και των τραπεζικών ομίλων για να υφαρπαξουν τα σπίτια του λαού. Η πολιτική τους είναι πιο κυβερνητική και από της κυβέρνησης. Εμείς δηλώσαμε ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους όσοι προσπαθήσουν να πάρουν τα σπίτια του λαού», δήλωσε ο Βάλσαμος Συρίγος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και μέλος της Ε.Γ. του ΠΑΜΕ.

Η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ, καλώντας στην παράσταση διαμαρτυρίας, τόνιζε ότι «η στάση της πλειοψηφίας της διοίκησης των συμβολαιογράφων στο ζήτημα της κατάσχεσης της λαϊκής κατοικίας είναι προκλητική. Στηρίζει την κυβερνητική πολιτική και τους τραπεζικούς ομίλους. Το αίτημα για 130.000 πλειστηριασμούς ακινήτων, δείχνει τη στόχευση που έχουν κυβέρνηση και τραπεζίτες».

efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *