ΚΚΕ: Στοπ στους πλειστηριασμούς και διαγραφή χρεών από δάνεια πρώτης κατοικίας

«Να σταματήσουν τώρα όλοι οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις που αφορούν λαϊκές οικογένειες, βιοτέχνες και εμπόρους που έκλεισαν οι επιχειρήσεις τους λόγω κρίσης και βαριάς φορολογίας και έχουν χρέη στην εφορία και στις τράπεζες», υπογραμμίζει το ΚΚΕ με σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του για το ζήτημα των πλειστηριασμών.

Το ΚΚΕ τονίζει ότι πρέπει να κλιμακωθεί ο αγώνας της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων μεδιεκδίκηση της διαγραφής εδώ και τώρα των χρεών από δάνεια «που αφορούν την απόκτηση πρώτης κατοικίας για τις λαϊκές οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν και βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας».

Το ΚΚΕ θέτει επίσης ως στόχους του αγώνα για το ζήτημα αυτό, τη διαγραφή των χρεών από τόκους, τη μείωση κατά 50% όλων των δανείων και την αναστολή πληρωμής τους για τα επόμενα χρόνια για ανέργους, μικρομεσαίους αγρότες και εργαζόμενους με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα κάτω από 50.000 ευρώ.

4 σχόλια σχετικά με το “ΚΚΕ: Στοπ στους πλειστηριασμούς και διαγραφή χρεών από δάνεια πρώτης κατοικίας”

  1. Με τι ευκολία κάνεις προτάσεις αν είσαι …… “μόνιμη αντιπολίτευση”!!!!!!!!!!!!
    Όχι ότι δεν θα μου άρεσε να εφαρμοστούν όλα τα παραπάνω, αλλά θα ήθελα να δω πως θα τα εφαρμόσει το ΚΚΕ, αν αύριο ξυπνήσει ως κυβέρνηση.

    1. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤ begar μη μιλάς για κυβέρνηση του ΚΚΕ.   Δ Ε Ν   Τ Η    Θ Ε Λ Ε Ι.   Καλές είναι οι προτάσεις αλλά εκ του ασφαλούς και να πέφτει το παραδάκι της βουλευτικής αποζημίωσης κάθε μήνα όπως και η κομματική επιχορήγηση για την κοινοβουλευτική παρουσία. Ο μπαγλαμάς του μπαγλαμά ω μπαγλαμά κτλοιπά…

  2. ….Επίσης :
    * Απαλλοτρίωση όλων των περιουσιακών ανώτερων και ανώτατων τραπεζοϋπαλλήλων και πολιτικών που συνουσιάζονται μια ζωή με “επιχειρηματίες” (Μπουά χα χα !)Προβοπουλαίους. (Χελόουουου Makis Voridis !!! Αλήθεια με το χαρτζηκίλι που πήρες από το καρτέλ, τι θα αγοράσεις Λεβέντη μ΄ ; Ξέρω ! Ενα ολόχρυσο τσεκούρι με διαμάντια ! Από τσεκουρο-ταλιμπάν σε τραπεζο-ταλιμπάν με το αζημίωτο το πάς μπαγάσικο !)
     
    http://www.fimes.gr/2011/11/makis-voridis-tsekouri-fotografia/
    * Κάλυψη όλων των κενών θέσεων στην αγροτική παραγωγή με τέτοιους “λεβέντες”με σκοπό τη διατροφική αυτάρκεια του πληθυσμού όταν με το καλό επιστρέψουμε στη δραχμή . 
    Σε καλλιέργειες βάμβακος και ρυζιού θα τους ντύνουμε “Μπάρμπα Μπέν”. Μόνο έτσι θα καταλάβουν τι σημαίνει τίμιος ιδρώτας για τίμιο ψωμί .

    * Όνειρο ζω , μη με ξυπνάτε .

  3. “κουμουνιστες” βουλευτες μεσα σε αστικο “κοινοβουλιο” ειναι σα να τρως μερεντα με σαλαμι. Ε … δεν τρωγεται κατι τετοιο ρε αδερφε.
    Γι’ αυτο … αντε ρε και γαμηθητε ολοι μαζι εκει περα κοπροσκυλα.
     
     
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *