ΚΚΕ: Ψεύτικα τα στοιχεία του ΕΣΡ για την προβολή των κομμάτων

Για ψευδή εικόνα κάνει λόγο το ΚΚΕ αναφερόμενο στα στοιχεία που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σχετικά με την προβολή των κομμάτων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος, το ΕΣΡ δίνει ότι το ΚΚΕ στη ΝΕΤ – ΕΤ 1 είχε 98 εμφανίσεις στελεχών – υποψηφίων, ενώ σε όλη αυτήν την περίοδο οι προσκεκλημένοι από το ΚΚΕ στις συζητήσεις ήταν μόλις 26, συμπεριλαμβανομένων και των συνεντεύξεων που έδωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τις οποίες το ΕΣΡ δεν προσμετράει.

Επιπλέον, το ΕΣΡ δίνει ότι το ΚΚΕ είχε στο MEGA 74 εμφανίσει αντί για 17, στον ΑΝΤ1 93 αντί για 19, στον ΣΚΑΪ 74 αντί για 23, στον ALPHA 40 αντί για 8 και στο STAR 63 αντί για 14.

Έτσι, όπως επισημαίνει το Κομμουνιστικο Κόμμα, εμφανίζει ότι στο σύνολο το ΚΚΕ είχε 442 εμφανίσεις στελεχών, ενώ αυτές ήταν 121. Μάλιστα, προσθέτει, οι περισσότερες στην πρωινή, μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη και λιγότερες ήταν στη βραδινή ζώνη, που έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Το ΚΚΕ υποστηρίζει ακόμη ότι η «προκλητικά άνιση προβολή» των κομμάτων σε βάρος του συνεχίζεται και στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο.

«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί και καλεί τα μέλη, τους οπαδούς, τους φίλους του να παρέμβουν με τη δράση τους ώστε να φτάσει πλατιά η φωνή και οι θέσεις του ΚΚΕ σε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τις γυναίκες», καταλήγει η ανακοίνωση.

[sc:Πηγή id=”http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=43222&Itemid=131″ ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *