Κλέβουν ζώα για να φάνε!

Στη Φιλιππιάδα άρπαξαν δυο χοιρινά

Κάθε προηγούμενο έχουν ξεπεράσει οι κλοπές τροφίμων από σπίτια ή ράφια καταστημάτων στην Ήπειρο, ενώ παράλληλα αυξάνονται ραγδαία και τα κρούσματα ζωοκλοπών! Το τελευταίο διάστημα αρνιά, χοίροι, ακόμη και κότες «εξαφανίζονται» από αγροκτήματα της περιοχής μας, με τους δράστες να τα σφάζουν για να εξασφαλίσουν το φαγητό τους!

Το πρόβλημα είναι εντονότατο και δείχνει το έσχατο σημείο ένδειας στο οποίο έχουν φθάσει τελευταία πολλοί άνθρωποι.
«Η πείνα είναι ο χειρότερος εχθρός» λένε συμπολίτες, που στηλιτεύουν τις συνεχείς αποφάσεις της Πολιτείας για λιτότητα.

Τα’ κλεψαν, αλλά τους έπιασαν!

Ένα ακόμη περιστατικό ζωοκλοπής έγινε στη Φιλιππιάδα, όπου συνελήφθησαν 3  Έλληνες 35,33 και 25 ετών αντίστοιχα, γιατί είχαν αρπάξει από χοιροτροφική μονάδα, ιδιοκτησίας 38χρονου Έλληνα στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, δύο χοίρους, τους οποίους μετέφεραν σε αποθήκη στη Φιλιππιάδα και τους έσφαξαν!
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.

Αρπάζουν ό,τι βρουν!

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες ημέρες στο ακριτικό Σταυροσκιάδι Πωγωνίου άγνωστοι μπήκαν σε κλειστό σπίτι, βρήκαν τρόφιμα, τα μαγείρεψαν και τα έφαγαν χωρίς να κλέψουν κάτι από το σπίτι!

Παρόμοιο περιστατικό είχαμε και στο γειτονικό Πέραμα, όπου εκεί είχαν αρπάξει ένα αρνί από αγρόκτημα. Επίσης, ένας Αφγανός λαθρομετανάστης συνελήφθη να κλέβει τρόφιμα από τα ράφια σούπερ μάρκετ, ενώ ακόμη και ρούχα έκλεψαν προ ημερών από μπαλκόνι σε κεντρικό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων. Και τα περιστατικά δεν έχουν τελειωμό…

Ακόμη και σε κήπους!

Οι συνεχείς κλοπές ζώων πρέπει να κινητοποιήσουν τους αρμοδίους, αφού πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν χρήματα, ούτε για τα βασικά και οδηγούνται σε απονενοημένες πράξεις. Όπως λένε Γιαννιώτες, σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένοι μπαίνουν χαράματα στα κοτέτσια και παίρνουν κότες, ενώ παράλληλα πληθαίνουν όσοι «εισβάλλουν» σε κήπους και αρπάζουν διάφορα ζαρζαβατικά!

www.proinoslogos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *