«Μάστιγα» τα λουκέτα καταστημάτων στην Πάτρα

«Βροχή» πέφτουν τα λουκέτα στην αγορά της Πάτρας και οι προβλέψεις δυστυχώς δεν είναι ευχάριστες καθώς οι εκτιμήσεις ανθρώπων του εμπορίου λένε ότι αυτά θα συνεχιστούν, ιδιαίτερα και μετά το τέλος των χειμερινών εκπτώσεων.

Το νέο λουκέτο στην τοπική αγορά αυτή τη φορά έχει να κάνει με ένα κατάστημα με δερμάτινα ενδύματα, όπως δημοσιεύει το thebest. Το μαγαζί που λειτουργεί σε κεντρικό σημείο στην οδό Ερμού και έχει αναρτήσει πανό με τη λέξη «ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ» γι’ αυτό και κάνει εκπτώσεις σε ποσοστό 60%.
Πρόκειται για το τέλος μιας ακόμα επιχείρησης στην Πάτρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία και την ανεργία.
Η κατάσταση που επικρατεί είναι τουλάχιστον τραγική. Ούτε η εορταστική περίοδος κατάφερε να δώσει ανάσα στους περισσότερους επιχειρηματίες, κάποιοι εκ των οποίων ευελπιστούν στις εκπτώσεις.
24h NewsRoom

12 σχόλια σχετικά με το “«Μάστιγα» τα λουκέτα καταστημάτων στην Πάτρα”

  1. Τι ανασα, ρε παιδια?  Μας προλαβαινεται δε μας προλαβαινεται!
    Εγω εχω καταστημα στη Β. Ευβοια.  Δραματικη η κατασταση.  Εκατο ευρω εισπραξη, αν ειναι καλη εβδομαδα.  Με ρουχα γυναικεια, αξεσουαρ, τσαντες.  Απο ολα εχει ο μπαξες.  Αλλα δεν κυκλφορει δεκαρακι.
    Οταν ο αλλος αντιμετωπιζει προβλημα επιβιωσης, τα λουσα θα κοιταξει?

    Βεβαια ειναι και οι αλλοι.  Οι ανετοι.  Που δεν αφηνουν Ζαρα για Ζαρα.  Λιντλ για Λιντλ.  
    Και οι λιγοτερο βολεμενοι.  Αυτοι “χτυπανε” κινεζικο και λαικη.

    Μπητε ρε στα μαγαζια, με λογικες απαιτησεις, και αφηστε τα λεφτα σας, τα λιγα δε λεω, στην πολη σας.

    Στηριξτε τις τοπικες αγορες.  Σκεφτητε και λιγο τα ντοπια καταστηματα.  Οικογενειες εχουνε και αυτοι! 
    Να κανει το λιγοστο πια χρημα κυκλο, και οχι φτερα για εξω!

    Ελεος πια.  Στοκοι! Ε! Στοκοι!  Δεν γινεται να σωθουν οι μισοι.  Αν βουλιαξουν οι μισοι θα παρασυρουν και τους αλλους.
    Ξυπνηστε! 

    Μας κυνηγανε οι τραπεζες, η κυβερνηση,  μη κυνηγιωμαστε και μεταξυ μας.

  2. Σωστήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!
    Εμένα τον μπατζανάκι μου τον έκλεισε το ΙΚΕΑ.
    Επιπλα κ.λ.π.

    Ευρώπη των γαμημένων μονοπωλίων …..
    2 παιδιά . Ανεργος . Ξυλουργείο. Εξαιρετικός μάστορας.Κάπου στην υποανάπτηκτη πάντα επαρχία.  

  3.   Ναι μεγάλε μου, διότι τα μαστόρια δεν ξέραν τί χρέωναν. Αν ήθελες δε και καμιά ιδιοκατασκευή, που να μην παίρνουν έτοιμα τα κουτιά και να τα συναρμολογούν, όπως ενδεχομένως κάνουμε και εμείς τα μη μαστόρια όταν ψωνίζουμε απο ΙΚΕΑ, τότε σε ξεσκίζανε.
     Και δεν κατάλαβα, απο που κι ως που υπανάκτητη η Επαρχία. Υφέρπει κάποιο … σύμπλεγμα  ανωτερότητας ή κατωτερότητας, υποθέτω …

    1. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα Damoklis.
      Με ονομάζεις , μεγάλε. Όχι Άρη, με λένε.Και είμαι μικρός , πολύ μικρός και φτωχός. Με δόξα και τιμή . Γιατί με κάνεις να θυμάμαι τον 
      Πιέρ-Ζοζέφ Προυντόν  o οποίος έλεγε ,ως αξίωμα, ότι η ιδιοκτησία ειναι κλοπή.Αυτός είναι ο λόγος που είμαι υπερήφανα φτωχός.
       

  4. Αν δεις Damoklis, ποιά ειναι θέση μου γενικότερα για την πολιτική και την κοινωνιά θα καταλάβεις ότι όχι μόνο ειμαι υπερ της ανάπτυξης με το μοντέλο της δικής μου θέσης όμως , όχι της κρατούσας του κυρίαρχου , αλλά και ευχαρίστως ρίχνω μπουρλότο και στην “πρωτευουσα” της σηψης. ¨οσο για τα μαστόρια θα σου πώ ότι εγώ δεν έχω δει κανέναν να έχει πολυκατοικίες. Αυτό που βλέπω τώρα ειναι μονοπώλια που το παίζουν μάγκες με ξένα κόλυβα. Στην κυριολεξία κόλυβα γιατί το υπέροχο προιόν που μας πασάρουν φτιάχνεται ακόμα και με παιδική εργασία . Τώρα εργασία λέγεται αυτό η τι να πώ ….. Μας τα μαζεύει ο ΙΚΕΑΣ ο μάγκας και μετά στην Ελβετια για το μπαγιόκο. Αμέ! Για μένα όποιος πουσταράς καπιταλισταρας θέλει να πουλάει εδώ , ειναι υποχρεωμένος να παράγει ΕΔΩ. Αμα του αρέσει.
    Με παρεξήγησες. Τουλάχιστον ο μάστορας που λες , δουλευει εδω , παράγει εδώ , ζει εδώ , καταθέτει εδώ .

  5. Δεν έιμαι πρωτευουσιάνος , να ξέρεις. Σε κάποια χώρα μπανανία της Λατ. Αμερικής έχω γεννηθει και ζήσει. Σε επαρχίες πολλές . Από έλληνες γονείς φτωχότατους μετανάστες . Δεν θα μπορουσα ποτέ να είμαι υπερόπτης , γιατί έχω ταξική συνείδηση και θέση. 

      1. ΡΑ οι αετοί είναι γεννημένοι να πετούν ψηλά κοντά στον ήλιο… ακόμα και οι πληγωμένοι βρίσκουν τον τρόπο να γιατρευτούν! 

  6. Ρε συ PA , ευχαριστώ .
    Επειδή το “πληγωνένος”  ξέρω τι σημαίνει, αλήθεια . Έχω και λιγο ράμματα για τη γούνα σου. Είχα χαλαστεί λίγο με εκείνο που έγινε με την Άννα. Ρε παιδί μου, διαφώνησε , κάνε κόντρα κ.λ.π. αλλά λίγο πιό κόσμια. Μπήκα εδώ τότε , έβλεπα, έκρινα , καταλαβαίνω ίσως για πιό λόγο το μίσος αλλά…. Γιατί τρωγόμαστε μεταξύ μας και δεν τρώμε τους πλούσιους που είναι και πιό καλοθρεμένοι , που λένε και οι τοίχοι ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *