Μακάρι να βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί…..

Μακάρι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και αυτό γιατί  την επομένη της ορκωμοσίας της κυβέρνησης Τσίπρα:

1. Δεν πληρώνουμε διόδια γιατί όπως μας έλεγε είναι παράνομα! Άρα πλέον θα έχουμε την στήριξη της κυβέρνησης!

2. Δεν πληρώνουμε το χαράτσι της ΔΕΗ γιατί όπως μας έλεγε είναι παράνομο. Άρα πλέον θα έχουμε την στήριξη της κυβέρνησης!

3. Δεν πληρώνω οποιοδήποτε φόρο που επιβλήθηκε επί μνημονίου γιατί όπως μας είπε το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό και οτι θα το καταργήσει. Πλέον θα έχουμε την στήριξη της κυβέρνησης!

4. Δεν πληρώνω ξανά εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πλέον θα έχουμε την στήριξη της κυβέρνησης!

5. Δεν πληρώνω το στεγαστικό δάνειο με τα τοκογλυφικά επιτόκια των τραπεζών διότι μου υπόσχονται κούρεμα. Επίσης θα έχω την στήριξη της κυβέρνησης!

6. Δεν πληρώνω την αύξηση της τιμής του πετρελαίου. Θα έχω την στήριξη της κυβέρνησης.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Βέβαια αν κύριε Τσίπρα και κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν τηρήσετε τις υποσχέσεις σας θα με βρείτε ως αγανακτισμένο στην πλατεία Συντάγματος να προσπαθώ να κάψω την βουλή, όπως φωνάζαμε πριν 1 χρόνο, και να πετάω μολότοφ σε τράπεζες και κτίρια του κράτους! Βέβαια θα το κάνω χωρίς φόβο μιας και περιμένω την στήριξή σας, δηλαδή την στήριξη της κυβέρνησης, σε αυτές τις πράξεις όπως την δίνατε απλόχερα μέχρι σήμερα! Δεν νομίζω να παρατάξετε τα ΜΑΤ απέναντί μου ούτε να ρίξετε δακρυγόνα όταν θα πετροβολώ τα φασιστοειδή που σήμερα ονομάζουν και καλά αστυνομικούς. Ελπίζω να μην με βγάλετε κουφό και τυφλό μετά τις εκλογές γιατί θα διεκδικήσω επίδομα αναπηρίας! Όχι τυφλού και κουφού αλλά βλακείας που σας πίστεψα!

Με εκτίμηση ένας πραγματικά αγανακτισμένος που μυρίζεται ότι κάποιοι τον δουλεύουν!

ΥΓ:  Όταν λέω την επόμενη το εννοώ μεταφορικά! Θα δώσω καιρό περίπου κανά-δυο μήνες όσο χρειάζεται να ψηφιστούν τα νομοσχέδια για την κατάργηση των παραπάνω και άλλων νομοσχεδίων που εξυπηρετούν τους μεγαλοεργολάβους και τους τραπεζίτες που καταδυναστεύουν τον λαό!

Αναγνώστης

3 σχόλια σχετικά με το “Μακάρι να βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί…..”

  1. αν είσαι πραγματικά αγανακτισμένος ψήφισε χρυσή αυγή να έχουν το φόβο τους μέσα στη βουλή διαφορετικά θα είσαι αγανακτισμένος απ’ έξω με καμάρι να μαζεύεις δακρυγόνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *