«Μας χρωστάς» – «Πάρτε τα μπάζα μου»!

Ιδέες δίνει 45χρονος αγρότης από το Λόβετς της Βουλγαρίας, ο οποίος έμενε με την οικογένειά του σε ένα καταχρεωμένο στις τράπεζες σπίτι και προσπαθούσε από τα έσοδά του να μεγαλώσει τα δύο του παιδιά αλλά και να φέρει βόλτα όλα τα χρωστούμενα.

Τότε η τράπεζα του ανακοίνωσε πως θα του κατασχέσει το σπίτι καθώς χρωστούσε πολλά και οι δόσεις του ήταν πολύ καθυστερημένες.

Ο άτυχος άνδρας αμέσως έτρεξε στην τράπεζα να παρακαλέσει για κάποια διευκόλυνση και να ζητήσει από το διευθυντή να μην αφήσει την οικογένειά του και τα παιδιά του στο δρόμο.

Εκείνος δεν ενέδωσε και η κατάσχεση προχώρησε κανονικά καθώς όπως είπε δεν γίνεται καμιά διευκόλυνση για κανέναν.

Τότε μάζεψε τα υπάρχοντά του, πήρε μια μπουλντόζα, κατεδάφισε το κατασχεμένο πλέον σπίτι και πήγε τα μπάζα και τα άφησε στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας.

2 σχόλια σχετικά με το “«Μας χρωστάς» – «Πάρτε τα μπάζα μου»!”

    1. Ή “μας χρωστάς – ωραία, ρυμουλκηστε το”. Στο βυθό για να το απολαμβάνουν οι αχινοί και τα καβούρια καταλήγει σήμερα το πλοίο ” Παναγια Τηνου” στο λιμάνι του Πειραιά, εγκαταλειμμένο και ασυντηρητο λόγω κατάσχεσης. Ανάλογη μοίρα περιμένει και οτιδήποτε κινητό και ακίνητο κατασχεθεί. Θα το αναλάβει ο…χρόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *