Μικρές βουλευτικές αποζημιώσεις-μεγάλες τραπεζικές καταθέσεις

Ποσά δυσανάλογα με τις βουλευτικές αποζημιώσεις που νομίμως λαμβάνουν και αναντίστοιχα με τα περιουσιακά στοιχεία, όπως δηλώνονται στο «Πόθεν Έσχες», βρέθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς αρκετών πολιτικών, κατά τη διάρκεια πολύπλευρης έρευνας που διεξάγει τον τελευταίο καιρό το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.).

Καλά ενημερωμένες «πηγές» που επικαλείται η zougla.gr αναφέρουν  ότι τα στοιχεία που προκύπτουν από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των πολιτικών και επιχειρηματικών προσώπων που έχουν μπει στο στόχαστρο του Σώματος προκαλούν ερωτήματα, τα οποία θα πρέπει να διερευνηθούν, καθώς εμφανίζεται αθρόα εισροή και εκροή σημαντικών χρηματικών ποσών που αφήνουν υπόνοιες ακόμη και για διακίνηση «μαύρου» χρήματος.

Την ίδια στιγμή, ανώτατα στελέχη της φορολογικής διοίκησης καταγγέλλουν την περίεργη απροθυμία των τραπεζικών στελεχών να ενημερώσουν τις Αρχές σχετικά με την κίνηση των λογαριασμών. «Σε αρκετές περιπτώσεις η καθυστέρηση αγγίζει και τους τρεις μήνες» λένε χαρακτηριστικά.

spirospero.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *