Μπλέξανε άσχημα με την Ελλάδα Θεσμοί & Πιστωτές

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΜΟΙ & ΠΙΣΤΩΤΕΣ
Θέλησαν να παίξουν με την ψυχολογία των Ελλήνων, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για τα τραπεζικά δεδομένα και τα κοινωνικά αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας του έπους των μνημονίων !!!

Που να μπορέσουν να καταλάβουν Γερμανοί, Ολλανδοί & Φινλανδοί τι είναι και πως λειτουργεί το πατροπαράδοτο ελληνικό Δόγμα της ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ !!!

Πίστεψαν ότι, βάζοντας τον Γ. Στουρνάρα να κλείσει τις τράπεζες, οι Έλληνες θα βγαίναν στους δρόμους, θα επαναστατούσαν και θα ρίχνανε την κυβέρνηση.
Οι Έλληνες που δεν βγήκαν στους δρόμους ούτε για τη φουκαριάρα τη μάννα τους, πίστεψαν κάποιοι ηλίθιοι ότι θα γεμίζανε τις πλατείες όλης της χώρας για τις φουκαριάρες τις τράπεζες !!!
Έτσι τους είχαν διαβεβαιώσει κάποιοι αφελείς υποτακτικοί τους εδώ στην Ελλάδα. 

Τι λέτε ρε καραμήτροι !!!
Τα στοιχεία της ΕΚΤ δεν τα διαβάσατε ;;;

Με το 93% των Ελλήνων να έχει καταθέσεις λιγότερες από 10.000 ευρώ και να χρωστάει στις τράπεζες τουλάχιστον τα τριπλάσια, ο μέσος Έλληνας σήμερα πανηγυρίζει που του κλείσατε τις τράπεζες και, μέχρι τουλάχιστον να ξανανοίξουν, θα πάψει να ασχολείται με δόσεις δανείων και καρτών, εισπρακτικές, διαταγές πληρωμής, πλειστηριασμούς, λήξεις επιταγών, προθεσμίες ρυθμίσεων, κλπ, κλπ.

Άσε που ακόμη και τα λίγα ψιλά των πενιχρών καταθέσεων που του απέμειναν μετά τη λαίλαπα των μνημονίων, είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων δεσμευμένα από την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία ή και από τις ίδιες τις τράπεζες για οφειλές από ληξιπρόθεσμα και κόκκινα δάνεια και κάρτες, που όλα μαζί είναι σχεδόν μια η άλλη με τις λιγοστές καταθέσεις του.

Ούτε αυτό δεν είδατε ρε νούμερα ;;;
Ότι δηλαδή το ελληνικό τραπεζικό σύστημα του 2015 τρέχει με 3 θεμελιώδεις δείκτες που αποτελούν παγκόσμιο ρεκόρ χρηματοπιστωτικού παραλογισμού :
1.  ΚΟΚΚΙΝΑ+ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ/ΣΥΝΟΛΟ ΔΑΝΕΙΩΝ = 50%
2.  ΚΟΚΚΙΝΑ+ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ/ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ = 100%
3.  ΔΑΝΕΙΑ/ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ = 200%

Αυτό το τραπεζικό σύστημα αποφασίσατε να κλείσετε ρε κορόιδα, στηριζόμενοι στις συμβουλές τραπεζικά αγράμματων συμβούλων και ηλίθιων πολιτικών ;;;

Δηλαδή όλων μαζί εκείνων που ευθύνονται για τη δημοσιονομική κατάρρευση και τη χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών, στις οποίες διόρισαν με αναξιοκρατικά, κομματικά κριτήρια τους υπαλλήλους, τα στελέχη και τα διοικητικά συμβούλια που μοίρασαν θαλασσοδάνεια στη διαπλοκή, διακοποδάνεια στις άνεργες νοικοκυρές και πιστωτικές κάρτες σε φοιτητές, συνταξιούχους και αθίγγανους.

Και πως επιχειρήσατε να εκβιάσατε λοιπόν τον μέσο Έλληνα ;;;
Με Capital Controls των 60 ευρώ ημερησίως.
Δηλαδή 60 Χ 30 = 1.800 ευρώ το μήνα.
Καλά ρε, πόσα κιλά μαλάκες είστε ;;;
Ποιος έχει τόσα λεφτά διαθέσιμα στην τράπεζα ;;;
Εσείς δεν είστε που πήγατε τους μισθούς και τις συντάξεις στα 600 ευρώ το μήνα, ήτοι σε Capital Controls των 20 ευρώ ημερησίως ;;;
Ούτε αριθμητική δεν γνωρίζατε για να καταλάβετε ότι κανείς δεν εκβιάζεται με το τριπλάσιο του μηνιαίου εισοδήματός του ;;;

Δεν σκεφτήκατε ακόμη ότι στα 2.000.000 των ανέργων και των λουκετόπληκτων βιοτεχνών και εμπόρων, το μόνο πράγμα που δεν ενδιαφέρει σήμερα είναι η χρηματοπιστωτική σταθερότητα και η λειτουργία του τραπεζικού συστήματος, με το οποίο η μόνη σχέση που του συνδέει πλέον είναι η κουμπαριά με τον Τειρεσία και το συμπεθεριό με την Εισπρακτική.

Όλοι λοιπόν αυτοί οι Έλληνες, δηλαδή πάνω-κάτω 8.000.000 Πολίτες, σήμερα πανηγυρίζουν που τους κλείσατε τις τράπεζες, όχι μόνον επειδή τους άφησαν στην ησυχία τους εισπρακτικές, δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές αλλά, πρωτίστως, για έναν μη χαρτογραφημένο στο manual του Δόγματος του Σοκ λόγο.

Αυτόν του Δόγματος της ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ !!!

 
Κατά το οποίο, όχι μόνο δεν καίγεται στους Έλληνες καρφί για το κλείσιμο των τραπεζών αλλά, αντιθέτως, πετάνε από τη χαρά τους και αισθάνονται λυτρωμένοι και δικαιωμένοι που, μετά την δική τους κατσίκα, που πέθανε από ασιτία στην πενταετία των μνημονίων, τώρα ήρθε η ώρα να πεθάνει και η πουτάνα η κατσίκα του γείτονα, εκείνη που ακόμη και στις καλές εποχές έκανε τριπλάσιο, πενταπλάσιο και δεκαπλάσιο γάλα από τη δική τους.

Συμπέρασμα :

 
Το Δημοψήφισμα θα βγάλει 70% ΟΧΙ, ελέω Θεσμών, ΝΔ & Γιάννη Στουρνάρα.
Με το υπόλοιπο 30% του ΝΑΙ στην με κάθε θυσία των άλλων, εκείνων του 70%, επιβίωση της δικής τους πληθωρικής κατσίκας, να ξεκινάνε σιγά-σιγά να συνωστίζονται στην πρώτη κατηγορία, με αποτέλεσμα, αν ξαναγίνει δημοψήφισμα σε 6-12 μήνες, το ΟΧΙ να γράψει ακόμη και 90%.

Και αν ειδικά συνεχίσετε με το ίδιο επικοινωνιακό τροπάριο, θεωρώντας τους Έλληνες για τόσο μαλάκες, πιστεύοντας ότι θα καταφέρετε με το ζόρι να μας πείσετε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα ψηφίσουμε δήθεν για το ευρώ ή τη δραχμή, τότε μην εκπλαγείτε αν τα μόνα ΝΑΙ που θα μαζέψετε δεν θα γεμίζουν ούτε το ΚΤΕΛ της ξεφτιλισμένης δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΪ, που κυκλοφορεί χωρίς ΚΤΕΟ και με οδηγό τον Άδωνι Γεωργιάδη.   

kinima-ypervasi.blogspot.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Μπλέξανε άσχημα με την Ελλάδα Θεσμοί & Πιστωτές”

  1. Κακό ψόφο νά΄χει η χαμούρα !
    Και εμένα με διακατέχει αυτό το σύνδρομο κε Τόμπρα αλλά μόνο για τη συγκεκριμμένη κατσίκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *