Μπλόκαραν τους πλειστηριασμούς

Με πανό, πλακάτ και συνθήματα μέλη της κίνησης Λαϊκή Στάση Πληρωμών, κατάφεραν για δεύτερη φορά να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς ιδιωτικών περιουσιών από τράπεζες.

Η συγκέντρωση έγινε έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου και σύμφωνα με τα μέλη ήταν απόλυτα πετυχημένη, καθώς οι συμβολαιογράφοι που θα εκτελούσαν την απόφαση πλειστηριασμού, δεν εμφανίστηκαν καν στο δικαστήριο.

Όπως σημειώνουν σε ανακοίνωση τα μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, «εντελώς τυχαία, πέρασε η Μαρία Σκραφνάκη (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου και νυν στέλεχός του), η οποία έγινε αποδέκτης αντιδράσεων εκ μέρους μας, γιατί ερωτώμενη για το αν είναι με τον λαό ή με τους προδότες, το μόνο που απάντησε ήταν ένα ειρωνικό… “να είστε καλά παιδιά”.

Το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για τις 15 Μαΐου στο ίδιο σημείο, ενώ την Κυριακή 12 του μήνα στις 18:30 θα συγκεντρωθούν και στην Πλατεία Ελευθερίας.

Καλούν όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

 

Πηγή: cretalive.gr/video: Χρήστης youtube: lagoleon06

2 σχόλια σχετικά με το “Μπλόκαραν τους πλειστηριασμούς”

  1. Πολύ γουστάρω παιδιά. Έτσι συνεχίστε και κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε και εμείς οι υπόλοιποι. Μόνο με τη στάση πληρωμών μπορούμε να τους ανατρέψουμε, γιατί είναι η μοναδική κίνηση που τους τσούζει. Όταν δεν μπορούν να βάλουν τα βρωμόχερά τους στην τσέπη μας…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *