Νέα σκληρή δήλωση Χρυσοχοϊδη κατά ΓΑΠ

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδη έκανε το μεσημέρι νέα σκληρή δήλωση κατά του  Γιώργου Παπανδρέου:

«Η προσωπική απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μην είναι υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνιστά έμμεση αναγνώριση των ευθυνών διακυβέρνησής του και αυτό τον τιμά.

Αντίθετα, η προσπάθεια μετάθεσης του χρόνου ανάδειξης νέου Προέδρου μετά τις εθνικές εκλογές προδίδει μια αμετανόητη εμμονή που οδηγεί σε κατασπατάληση πολύτιμου χρόνου.

Χρόνου που θα κοστίσει στο ΠΑΣΟΚ, στη δημοκρατική παράταξη και στην Ελλάδα.

Υπάρχει προφανής δυσαρμονία του κινήματος με την κοινωνία. Η οποία μπορεί να αρθεί μόνον αν οι πολίτες κρίνουν και δώσουν εντολή.

Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται Πρόεδρο και η χώρα προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης. Εδώ και τώρα. 

Αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου ισοδυναμεί με σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια. Και οδηγεί σε μόνιμη ύφεση τη δημοκρατική παράταξη .»

«Παρούσα» στους πολιτικούς αγώνες του ΠΑΣΟΚ δηλώνει στο μεταξύ η Λούκα Κατσέλη που εμφανίζεται κι αυτή διατεθειμένη να το σώσει, αν την προτείνουν κάποιοι για πρόεδρο

Εμφανίστηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου ο οποίος τολμά να συστήσει στον ΓΑΠ να αποχωρήσει

Μιλώντας τέλος στο MEGA ο Θεόδωρος Πάγκαλος, είπε ότι η διαρχία δεν μπορεί να προχωρήσει στην Ελλάδα γιατί ο ένας θα φθείρει τον άλλο. Και πρότεινε την εκλογή νέου πρωθυπουργού άμεσα από την κοινοβουλευτική ομάδα.

www.antinews.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Νέα σκληρή δήλωση Χρυσοχοϊδη κατά ΓΑΠ”

  1. Απορία:

    Ο Χρυσοχοϊδης τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο και επέστρεψε χθες;

     

     

  2. Τι απορίες ειναι αυτές που εκφράζεις βρε καπετάνιε ; Δεν μιλάνε έτσι . Γιατί  ειρωνεύεσαι το παιδί ;
    Επειδή μας είδες πρόσφατα μπαίνοντας απότομα στο σπίτι  , εμείς από κάτω αυτοί από πανω τη στιγμή του ασελγούσαν( ΓΑΠ+παρεάκι) έβγαλες βεβιασμένα συμπεράσματα ! “Δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου ,μάτι στο πάρτυ έπαιρνε το αγόρι” τρέχω να σε προλάβω με σκισμένη τη ξεκούμπωτη καπιτονέ ρόμπα και με μάτι κομμάτι + θωλό από τα δωρεάν ναρκο-συσσίτια της ΜΚΟ Τζέφρευ. 
    Τι κακό παιδί που είσαι ! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *