Ξαφνικά αποκτήσαμε κράτος έξι ημέρες πριν από τις εκλογές!

Αν δεν είναι απλώς σύμπτωση τότε πράγματι λειτουργεί το κράτος λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές.

Εκτός κι αν η κυβέρνηση και ειδικά το ΠΑΣΟΚ κάνει την τελική προσπάθεια για να πιάσει αξιοπρεπή ποσοστά και να καλύψει ένα μέρος της γκάφας του Βενιζέλου να μιλά από την αρχή για πρωτιά.

Αίφνης βλέπουμε μέτρα, αποφάσεις και κινήσεις που έχουν έντονο προεκλογικό χρώμα. Λες και κάποιοι βάλθηκαν να μας πείσουν ότι σιγά – σιγά γινόμαστε παράδεισος.

Οι μειώσεις στις συντάξεις 12% πήγαν ένα μήνα μετά έτσι ώστε οι συνταξιούχοι να πάνε να ψηφίσουν με πιο… γεμάτες τσέπες.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και η ένταξή τους σε ευνοϊκές ρυθμίσεις πήραν παράταση για τις 30 Μαΐου μπας και μπουν περισσότεροι οφειλέτες.

Το υπουργείο Εργασίας ανακοινώνει ότι μπορούν να συνεχίσουν να υπάγονται χιλιάδες εργαζόμενοι στο καθεστώς βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων παρότι οι ειδικότητες τους εξαιρέθηκαν από τη νέα λίστα Βαρέων και ανθυγιεινών.

Τόσο ο Κουτρουμάνης όσο και ο Λοβέρδος διέψευσαν ότι υπάρχει θέμα με την ένταξη των ταμείων υποχρεωτικά στον ΕΟΠΥΥ, παρ’ ότι υπάρχει επιστολή της τρόικας. Παρανόηση, είπαν.

Μέχρι και ελέγχους στους οίκους ανοχής ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, τώρα που έσκασε το θέμα με τη Ρωσίδα που είχε AIDS.

Παράλληλα, έγιναν τα πάντα προκειμένου ο Μάκαρος Ψωμιάδης να περάσει τα ελληνικά σύνορα πριν τις εκλογές και ο άλλος Ψωμιάδης, ο Παύλος, να καταδικαστεί για μια από τις απάτες τους στην Ασπίς.

Για να μην πούμε για την οικογένεια Τσοχατζόπουλου που έχει φτιάξει δική της πτέρυγα στον Κορυδαλλό σε μια έξαρση… δικαιοσύνης λίγες ημέρες πρις τις κάλπες.

Ο δε Χρυσοχοϊδης πρόχειρα, τσαμπουκαλίδικα, χωρίς σχεδιασμό και με την τοπική κοινωνία απέναντί του, λειτούργησε το πρώτο κέντρο κράτησης μεταναστών. Και νομίζει έτσι ότι έλυσε το μεταναστευτικό και θα τον ψηφίσουν στη Β’ Αθήνας ξεχνώντας ότι πριν ένα μήνα έλεγε ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο.

Ακόμη και στον Γιώργο Κουρή έβαλαν χειροπέδες προεκλογικά όταν όλος ο κόσμος γνωρίζει τις δουλειές του εδώ και δεκαετίες.

Φυσικά, ως διά μαγείας εξαφανίστηκαν τα μέτρα που θα ληφθούν, η οικονομία που είναι σε καθεστώς χρεοκοπίας ξεχάστηκε, η τρόικα έχει εξαφανιστεί με πολύ τάκτ.

Είναι ο νέος τρόπος να κάνεις τον κόσμο να ξεχαστεί. Αφού λεφτά δεν υπάρχουν για να μοιραστούν στους πολίτες, τους παραμυθιάζεις με ότι πιο εντυπωσιακό υπάρχει.

Τσιμπάει ο κόσμος; Οι δημοσκοπήσει δείχνουν ότι όχι μόνο δεν τσιμπάει αλλά αντίθετα έχει πάψει να θεωρεί εαυτόν κορόιδο.

Πέρασαν οι μαυρογιαλούρικες εποχές και τα καθρεπτάκια στους ιθαγενείς. Με το ζόρι τους ανέχονται τους κατ’ επάγγελμα ψεύτες.

www.antinews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *