Οι Γερμανοί θα ελέγχουν τις καταθέσεις των Ελλήνων

Πλήρη στοιχεία για τις καταθέσεις εκατομμυρίων Ελλήνων καταθετών και σπάσιμο κάθε απορρήτου αναφορικά με τα δεδομένα των ελληνικών τραπεζών απαιτούν οι Γερμανοί τεχνοκράτες, καθώς… όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», απαίτησαν από το ΣΔΟΕ το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των στοιχείων για καταθέσεις φυσικών προσώπων και νομικών σχημάτων.

Ένα αίτημα, που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τη δημιουργία ελεγχόμενου πλήρως από το Βερολίνο μητρώου τραπεζικών λογαριασμών.

Πρόκειται για θέμα μείζονος εθνικούς ενδιαφέροντος, καθώς σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση υποχωρήσει στις πιέσεις της Task Force και του κ. Ράιχενμπαχ, μια ξένη χώρα θα έχει άμεση πρόσβαση στις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, με άγνωστες συνέπειες.

Ειδικότερα προβλέπεται η δημιουργία σχετικού μητρώου όπου θα αναγράφονται ο αριθμός λογαριασμού, η ημερομηνία ανοίγματος και κλεισίματος αυτού και οι ημερομηνίες γέννησης των κατόχων των λογαριασμών και των λοιπών συμβεβλημένων προσώπων.

Επίσης, θα απαιτούνται τα ονόματα των νομικών προσώπων που είναι κάτοχοι του λογαριασμού, τα ονόματα και οι διευθύνσεις όσων καταθέτουν χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς ενώ το μητρώο θα ανατροφοδοτείται με στοιχεία καθημερινά.

Τέλος, θα υπάρξει εμπλοκή της Κεντρικής Γερμανικής Υπηρεσίας Τεχνολογικής Πληροφορικής που έχει την έδρα της στη Βόνη.

newsbeast.gr 

7 σχόλια σχετικά με το “Οι Γερμανοί θα ελέγχουν τις καταθέσεις των Ελλήνων”

  1. Οι Γερμανοι ενδιαφερονται προφανως για τις καταθεσεις των Ελληνων και εχουν ισως το δικαιωμα να αιτουνται διαφανεια ακομα και σ΄αυτο το επιπεδο … λογω των καταπτυστων ορων του Μνημονιου.
    Το ιδιο το Μνημονιο ομως υποσχοταν επαναφορα της Ελλαδος στις αγορες μεσα στο 2012.
    Οι κυβερνησεις των δοσιλογων δεν τους εμποδισαν καθολου σε οτι ηθελαν να εφαρμοσουν αναφορικα με την “εξυγιανση” της ελληνικης οικονομιας.
    Δεν βγηκαμε στις αγορες μεχρι τωρα ουτε και θα βγουμε στο εγγυς μελλον.
    Οι Γερμανοι λενε οτι φταιμε εμεις, ο απλος λαος που δεν πετυχε το Μνημονιο … ενω στην πραγματικοτητα δεν συναντησαν καμια αντιδραση απο εμας στην εφαρμογη του προγραμματος τους τα τελευταια 2,5 χρονια.
     
    Δυο ειναι το συμπερασματα
    – Το Μνημονιο ειναι ακυρο ως συμβολαιο γιατι δεν αποδιδει αυτα που υποσχεθηκε και κατα συνεπεια οι γερμανικες αιτιασεις ειναι ανεδαφικες.
    – Εχουμε μπλεξει με ξεδιαντροπους αλητες που δεν καταλαβαινουν τιποτα μπροστα στην λεηλασια της ζωης μας και καθισταται πλεον ιερη μας υποχρεωση να τους αναγκασουμε να πληρωσουν τον λογαριασμο εδω και τωρα.
    Πρωτη προτεραιοτητα οι πολεμικες αποζημιωσεις.
     
     
     

  2. ΞΤΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΔΙΑ ΚΟΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ.  ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (ΟΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ).ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ- ΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ -ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΣΠΙΤΙΑ – ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ -ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ-ΒΑΛΑΝΕ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ . ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ  STOP ΩΣ ΕΔΩ; ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ

  3.  
    Πολύ το χαίρομαι ,αφου δεν έχουν τα κότσια οι δικοί μας να πιάσουν καί να μας  δείξουν την “Πλουτοκρατεία κατά Παπαρήγα” θα το κάνουν οι Γερμανοί; η να περιμένω κι άλλο. Εγώ δυστυχώς η ευτυχώς καταθέσεις δεν έχω , μόνο κάτι δανειάκια που τα ξέρει ο Τειρεσίας η ΕΚΤ η BlackRock και ποιός ξέρει ποιός άλλος.

  4. Μεγαλο αρθρο αλλα αξιζει να το διαβασεις.
    Εξηγει τα παντα για το ρολο της Γερμανιας αρχης γενομενης απο την εισαγωγη του Ευρω το 2001.
     
    http://www.afelis.gr/2012/07/%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC/

    1. Αυτα που κρατησα απο το αρθρο ειναι οτι …
      – Πριν την κριση ειχαμε λεφτα για να αγοραζουμε γερμανικα προιοντα μεσω δανειων.
      – Μετα την κριση σχεδον ολες οι καταθεσεις του ευρωπαικου νοτου εχουν μεταναστευσει στις γερμανικες τραπεζες.
       
      Αν θελουν να ξερουν για τις καταθεσεις των Ελληνων οι Γερμανοι … προφανως θελουν να ξερουν ποσο ζουμι εμεινε ακομα στην λεμονοκουπα.
      Μολις το ρουφηξουν κι αυτο μεσω της γνωστης διαδρομης … εγγυησεις δημοσιου, δανεια απο ΕΚΤ, αναληψεις, καταθεσεις στο εξωτερικο … τοτε θα την πεταξουν στα σκουπιδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *