4 σχόλια σχετικά με το “Οι δηλώσεις του Ν.Μιχαλολιάκου”

  1. Παράξενα πράγματα!

    Ενώ μου γυρίζει το μάτι όταν βλέπω τους χρυσαυγίτες, είδα τρεις φορές το video και δεν μπορώ να βρω έστω και μία θέση, με την οποία να διαφωνώ.

     

     

  2. Μα η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων τους είναι λογικότατες και αυτονόητες. Τα “εγέρθητω” και τα υψωμένα χέρια και κάποια άλλα καραγκιοζιλίκια είναι που τους εκθέτουν και πήραν τη ρετσινιά του ναζισμού. Αν απαλλαγούν απο αυτα τα στοιχεία θα ειναι ένα πατριωτικό κόμμα και μάλιστα με καθόλου “ακροδεξιές αποψεις” και καθόλου υπέρ του κεφαλάιου. Ειδικά στα θέματα των δανειοληπτών υποστηρίζουν την διαγραφη των χρεών προς τις τράπεζες με κοινωνικά κριτήρια και τη διασφάλιση της πρώτης κατοικίας. Τα περι Χίτλερ και κάποιες ακρότητες στις οποίες ενεπλάκησαν καποιοι απο εκει μέσα είναι αυτα που τους κάνουν ζημιά. Γνωρίζω καλα κάποια άτομα απο εκεί μέσα και αν εξαιρέσουμε κάποιες δεκάδες άτομα που είναι σκληροπυρηνικοί ναζιστές οι υπόλοιποι είναι νορμάλ άνθρωποι που υποστηρίζουν τις φυσιολογικές αντιμνημονιακές και πατριωτικές θέσεις που υποστηρίζει ο μέσος Ελληνας. Εκει στα περι πατριδας είναι που δυστυχώς μας τα χαλαει ο Τσίπρας. Μου είναι αδύνατον να υποστηρίξω τις θεσεις του για επιπλεον περιορισμό της θητείας και των εξοπλσμών την ώρα που οι Τούρκοι αλλα και άλλοι καραδοκούν σαν τα όρνεα καιμου είναι αδύνατον να δεχτω να μας κατσικωθούν και νομιμα εδώ δυο και τρία εκατομμύρια τριτοκοσμικοί μουσουλμάνοι επειδη οι Αριστεροί των βορείων προαστείων θελουν τα το παίξουν “αντιρατσιστές” και “ανθρωπιστές” Υπάρχει σε όλα το μέτρο αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικο εχει χασει εντελώς το μέτρο επηρεασμένος απο τις μηδενιστικές του ιδεοληψίες! Οι αρτηριοσκληρωτισμοί στις ιδεολογίες είναι που μας έφαγαν…..

    1. Χμμ. Δεν μπορώ να πω ότι έχεις και άδικο.

      Αλλά από την άλλη, θα έπρεπε ένα κόμμα να προσέχει και το τι κάνουν έστω ορισμένα μέλη του.

      Ταυτόχρονα, δεν μου βγαίνει από το μυαλό, ότι αντίστοιχα στη Γερμανία, ο Χίτλερ κέρδισε εκλογές, με παρόμοια ρητορική, που ακουγόταν λογική στα αυτιά του λαού, για τα δεδομένα της εποχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *