Οι τράπεζες μηνύουν πολίτες για απλήρωτα δάνεια και οι δικαστές τους παραπέμπουν σε δίκες !!!

Προσοχή: Ψευδές και παραπλανητικό άρθρο. Διαβάστε τα σχόλια που ακολουθούν.

Πληθαίνουν οι αναφορές για ποινικοποίηση εκ μέρους των τραπεζών με την αποδοχή της δικαστικής εξουσίας, περιπτώσεων καταναλωτικών προϊόντων τραπεζών, όπως στεγαστικών δανείων, συμβάσεων leasing ή δανείων αγοράς αυτοκινήτων.

Οι τράπεζες καταθέτουν μηνύσεις ως δήθεν εξαπατηθείσες από τους πολίτες καταναλωτές κατά την σύναψη δανείων που δεν μπόρεσαν οι τελευταίοι να αποπληρώσουν. Αντίστοιχες συμπεριφορές επιδεικνύουν οι τράπεζες σε στεγαστικά δάνεια που δεν πληρώνονται. Προβαίνουν σε επανεκτιμήσεις της αξίας των ακινήτων και μηνύουν για απάτη τους καταναλωτές που τα έλαβαν.

Αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρούνται σε συμβάσεις που έχουν ως σκοπό την αγορά κινητών (όπως αυτοκινήτων). Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι δικαστικοί λειτουργοί που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις τείνουν ευήκοον ους στις απαράδεκτες μηνύσεις των τραπεζών και παραπέμπουν τους πολίτες για κακουργήματα και σοβαρότατα πλημμελήματα.

Θεωρούμε απαράδεκτη την συμπεριφορά αυτή των τραπεζιτών και τους καλούμε να σταματήσουν κάθε τέτοιου είδους προκλητικές για την ελληνική κοινωνία ενέργειες εκφοβισμού, καταστολής και παραβίασης των συνταγματικών δικαιωμάτων τους . Οι τράπεζες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας.

Είτε με τα τοκογλυφικά επιτόκια που είχαν και έχουν επιβάλλει, είτε με την «ενίσχυσή» τους με ποσά από το ελληνικό κράτος, τα οποία είναι ουσιαστικά ίσα με το δημόσιο χρέος της χώρας.

Οι ίδιες οι τράπεζες είναι που χορηγούσαν αφειδώς και άκριτα δάνεια. Αυτές διαφήμιζαν πιεστικότατα συχνότατα και εντονότατα τις «υπηρεσίες» τους. Οι ίδιες οι τράπεζες είναι που απέστελλαν παράνομα επιστολές έγκρισης δανείων και καρτών σε καταναλωτές που δεν είχαν κάνει καν αίτηση για να τους δελεάσουν να λάβουν τα υπερβεβαρυμμένα με τόκους προϊόντα τους. Οι ίδιες χρέωναν με έξοδα ελέγχων τους πολίτες – καταναλωτές που προσέρχονταν σε αυτές. Αυτές χορηγούσαν «επισκευαστικά δάνεια» για νεότευκτες κατοικίες. Δεν μπορούν σήμερα να δηλώνουν «εξαπατηθείσες».

Είναι σαφές ότι η ποινικοποίηση αμιγώς συμβατικών σχέσεων του αστικού δικαίου είναι πράξη εξ ολοκλήρου απαράδεκτη και αβάσιμη, που θίγει θεμελιώδη και κεφαλαιώδη συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών. Δεν μπορεί οι πολίτες να καλούνται να πληρώσουν τα χρέη και τα ελλείμματα των τραπεζιτών και την ίδια ώρα να ζητείται η καταδίκη τους σε ποινές στερητικές της ελευθερίας. Μέσα από την φυλακή δεν μπορεί κανείς να αποπληρώσει και δεν μπορεί κανείς να παράξει.

Την ίδια ώρα παρατηρείται από δικηγόρους και πολίτες τεράστια αυστηροποίηση των διαδικασιών και των ποινών για αδικήματα που έχουν οικονομικό περιεχόμενο, όπως η έκδοση ακάλυπτων επιταγών.
Το τελευταίο ως αδίκημα είναι απαράδεκτο για οποιαδήποτε σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία.

Τα ανωτέρω, εν μέσω γενικής οικονομικής κρίσης, αποτελούν δείγμα ολοκληρωτισμού, αποκοπής από την πραγματικότητα και βόμβα στα σαθρά και ετοιμόρροπα ήδη θεμέλια της κοινωνίας. Οι Ελληνες δικαστές πρέπει να αντιληφθούν και την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία και ότι την εξουσία τους την αντλούν κατά το Σύνταγμα από τον λαό αυτό και κανέναν άλλο.

Οφείλουν συνεπώς να κρίνουν με βάση την κοινωνική τοποθέτηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και να ερμηνεύουν ορθά και στενά τον ποινικό νόμο. Δεν τους ορίζει Δικαστές κανένας υπουργός και κανένας τραπεζίτης. Εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και δικάζουν με την δική του
εντολή. Οφείλουν συνεπώς να κλείσουν ερμητικά την πόρτα στα «νέα» αδικήματα που σκαρφίζονται οι τραπεζίτες για να εκβιάσουν και να πιέσουν ένα λαό που με δική τους συνευθύνη ήλθε σε αυτή την δεινή και τραγική θέση.

Ως η μεγαλύτερη ένωση καταναλωτών της χώρας :

-Καλούμε τα πολιτικά κόμματα, τους βουλευτές και την πολιτική ηγεσία του τόπου να τοποθετηθούν καθαρά και με νομοθετικές πρωτοβουλίες απέναντι στα νοσηρά αυτά φαινόμενα και να απαγορεύσουν ρητά τις διώξεις πολιτών επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις συμβατικές τους υποχρεώσεις με τις τράπεζες ή τους ιδιώτες δανειστές που καιροσκοπούν.

-Καλούμε την ηγεσία την δικαιοσύνης να γνωμοδοτήσει ειδικά επί των ζητημάτων ποινικοποίησης συμβατικών σχέσεων και να κλείσει τον δρόμο στην τραπεζική αυθαιρεσία.

-Καλούμε τους Ελληνες Δικαστές της ουσίας, να κρίνουν με βάση την κατάσταση και την βούληση του εντολέα τους Ελληνικού λαού.

-Ζητούμε την κατάργηση του αδικήματος της έκδοσης μεταχρονολογημένης ακάλυπτης επιταγής γιατί έχει καταστεί μέσο πίστης (συναλλαγματική) και όχι μέσο πληρωμής.

-Δηλώνουμε, ότι εφόσον κληθούμε από πολίτες μέλη μας, θα παρέμβουμε έμπρακτα σε τέτοιες δίκες και διαδικασίες.

52 σχόλια σχετικά με το “Οι τράπεζες μηνύουν πολίτες για απλήρωτα δάνεια και οι δικαστές τους παραπέμπουν σε δίκες !!!”

  1. Παπαριές!

    Τι άλλο θα σκεφτούν να γράψουν, για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

    Οι τράπεζες, πριν χορηγήσουν στεγαστικό, βάζουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ εκτιμητή για την αξία του ακινήτου. Μόνο αυτόν μπορούν να μηνύσουν για απάτη.

    Πουθενά δεν καταγράφεται η πηγή του άρθρου. Πουθενά μέσα στο κείμενο, δεν γίνεται αναφορά στο ποιος το γράφει.
    Σε μερικά blogs αναφέρεται ως κείμενο του «νέου ΙΝΚΑ», αλλά αν πάτε στην ιστοσελίδα του (www.newinka.gr), δεν θα δείτε τίποτα σχετικό.

    1. Ούτε τον εκτιμητή μπορεί να κάνει τίποτα η Τράπεζα.
      Αν παν σε δίκη ο εκτιμητής θα πει απλά:
      “Κύριοι εγώ τόσο το εκτίμησα, αν πιστεύετε ότι έκανα λάθος, ας μην με είχατε προσλάβει”
       
      Έχουν ζημιωθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ οι Τράπεζες από μούφα εκτιμήσεις, χωρίς να την πληρώσει κανένας, γιατί απλά δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.
      Φυσικά για τα αναφερόμενα στο άρθρο δε θα σχολιάσω, πρόκειται για μπούρδες οσκαρικού επιπέδου…

  2. ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ-ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ    Η Λ Ι Θ Ι Ο Υ Σ
    ΑΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ
    Άρθρο 300
    ΕΥΘΥΝΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
    Ζημία από οικείο πταίσμα
    Αν εκείνος που ζημιώθηκε συντέλεσε από δικό του πταίσμα στη ζημία ή την έκτασή της, το δικαστήριο μπορεί να μην επιδικάσει αποζημίωση ή να μειώσει το ποσό της. Το ίδιο ισχύει και όταν εκείνος που ζημιώθηκε παρέλειψε να αποτρέψει ή να περιορίσει τη ζημία ή δεν επέστησε την προσοχή του οφειλέτη στον κίνδυνος ασυνήθιστα μεγάλης ζημίας, τον οποίο ο οφειλέτης ούτε γνώριζε ούτε όφειλε να γνωρίζει.
    Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται και για το πταίσμα των προσώπων για τα οποία ευθύνεται εκείνος που ζημιώθηκε.
    ………………………..
    Αριθ.78/2013 Ειρην.Λάρισας
    …....συντρέχει συνυπαιτιότητα και του ιδίου του τραπεζικού ιδρύματος ως προς την χρηματοδότηση της αιτούσης καθώς αυτό, επιδεικνύοντας το ίδιο βαρεία αμέλεια, δεν εξακρίβωσε την τυχόν επιπρόσθετη δανειακή επιβάρυνση της τελευταίας σε άλλα τραπεζικά ιδρύματα – μολονότι ήταν σε θέση και μπορούσε εύκολα με τη συνδρομή της υπάρχουσας τεχνολογίας ( ηλεκτρονικά συστήματα βάσεων δεδομένων «.ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ», «ΔΙΑΣ», κ.λ.π. ) ΕιρΑΘ 143/2011, ΕιρΑΘ 102/2011, ΕιρΑΘ 61/2011, ΕιρΧαλανδρ 4/2011 δεν εξακρίβωσε την τυχόν επιπρόσθετη δανειακή επιβάρυνση της τελευταίας σε άλλα τραπεζικά ιδρύματα – μολονότι ήταν σε θέση και μπορούσε εύκολα με τη συνδρομή της υπάρχουσας τεχνολογίας ( ηλεκτρονικά συστήματα βάσεων δεδομένων «.ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ», «ΔΙΑΣ», κ.λ.π. )……..ενώ ουδόλως πρέπει να αγνοηθεί και η επιθετική στρατηγική πώλησης τραπεζικών προϊόντων μέσω καταιγιστικών διαφημίσεων, που χαρακτήριζε τον σχετικό οικονομικό τομέα στη χώρα μας κατά την τελευταία δεκαετία και σχεδόν επέβαλλε στους καταναλωτές την λήψη ιδίως καταναλωτικών δανείων και πιστωτικών καρτών (βλ. σχετικά όμοια κρίση στην ΕιρΚαλυμν 1/2012
    ………………………….
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ
    Οδηγία 2008/48/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23ης Απριλίου 2008 για τις συμβάσεις καταναλωτικής πίστης και την κατάργηση της οδηγίας 87/102/ΕΟΚ του Συμβουλίου ΤΟ EΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,
     
    Άρθρο 8
    Υποχρέωση εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του καταναλωτή
    1. Τα κράτη μέλη διασφαλίζουν ότι, πριν από τη σύναψη της σύμβασης πίστωσης, ο πιστωτικός φορέας εκτιμά την πιστοληπτική ικανότητα του καταναλωτή, βάσει επαρκών στοιχείων που λαμβάνονται κατά περίπτωση από τον καταναλωτή και, εν ανάγκη, κατόπιν έρευνας στην κατάλληλη βάση δεδομένων. Τα κράτη μέλη η νομοθεσία των οποίων απαιτεί από τους πιστωτικούς φορείς να αξιολογούν την πιστοληπτική ικανότητα των καταναλωτών, κατόπιν έρευνας στην κατάλληλη βάση δεδομένων, μπορούν να διατηρήσουν την απαίτηση αυτή.
    2. Τα κράτη μέλη διασφαλίζουν ότι, εάν τα μέρη συμφωνήσουν να αλλάξουν το συνολικό ποσό της πίστωσης μετά τη σύναψη της σύμβασης πίστωσης, ο πιστωτικός φορέας προσαρμόζει στα πρόσφατα δεδομένα τα χρηματοπιστωτικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του σχετικά με τον καταναλωτή και αξιολογεί την πιστοληπτική ικανότητα του καταναλωτή πριν από οιαδήποτε σημαντική αύξηση του συνολικού ποσού της πίστωσης.
    Άρθρο 17
    Εκχώρηση δικαιωμάτων
    1. Όταν τα δικαιώματα του πιστωτικού φορέα από σύμβαση πίστωσης ή η ίδια η σύμβαση εκχωρούνται σε τρίτον, ο καταναλωτής δικαιούται να αντιτάσσει κατά του εκδοχέα τα ίδια μέσα άμυνας που είχε κατά του αρχικού πιστωτικού φορέα, συμπεριλαμβανομένου του συμψηφισμού, εφόσον αυτός επιτρέπεται από το οικείο κράτος μέλος.
    ….Άρθρο 27
    Μεταφορά στο εσωτερικό δίκαιο
    1. Τα κράτη μέλη θεσπίζουν και δημοσιεύουν, μέχρι τις 12 Μαΐου 2010, τις διατάξεις που απαιτούνται για να συμμορφωθούν με την παρούσα οδηγία. Ενημερώνουν αμέσως την Επιτροπή σχετικά.
    Εφαρμόζουν τις διατάξεις αυτές από τις 12 Μαΐου 2010.
    Οι παρούσες διατάξεις, όταν θεσπίζονται από τα κράτη μέλη, αναφέρονται στην παρούσα οδηγία ή συνοδεύονται από την αναφορά αυτή κατά την επίσημη δημοσίευσή τους. Ο τρόπος της αναφοράς καθορίζεται από τα κράτη μέλη.
     

  3. ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΧΩΝ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ:
     
    Άρθρο 229.ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ
    Ψευδής καταμήνυση. 1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι’ αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση με σκοπό να προκαλέσει την καταδίωξή του γι’ αυτήν τιμωρείται με φυλάκιση.
    2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος για τον ίδιο σκοπό εν γνώσει και ψευδώς καθιστά άλλον ύποπτο στην αρχή για αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση υποβάλλοντας, αλλοιώνοντας η αποκρύπτοντας κάποιο αποδεικτικό μέσο.
    3. Το δικαστήριο με αίτηση του παθόντος μπορεί να του επιτρέψει να δημοσιεύσει την απόφαση με έξοδα του καταδικασμένου.
    4. Το δικαίωμα για τη δημοσίευση με έξοδα του καταδικασμένου αποσβήνεται αν η δημοσίευση δεν γίνει μέσα σε 3 μήνες από την επίδοση της τελεσίδικης απόφασης στον παθόντα.
    Άρθρο 230.ΠΚ
    Όποιος, χωρίς να καθιστά άλλον ύποπτο, παριστάνει εν γνώσει του ψευδώς στην αρχή ότι τελέστηκε κάποιο κακούργημα ή πλημμέλημα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.
    ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ
    Αριθμός 1400/2010 ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    Α’ Ποινικό Τμήμα Διακοπών 
     
    Κατά τη διάταξη του άρθρου 229 παρ. 1 του ΠΚ, όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι’ αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση με σκοπό να προκαλέσει την καταδίωξή του γι’ αυτήν τιμωρείται με φυλάκιση.Από τη διάταξη αυτή προκύπτει ότι υπαίτιος της αξιόποινης πράξης της ψευδούς καταμήνυσης καθίσταται εκείνος που εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι’ αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση με σκοπό να προκαλέσει την καταδίωξή του γι’ αυτή. Έτσι για τη θεμελίωση αυτού του εγκλήματος απαιτείται, εκτός από τα λοιπά στοιχεία, που συγκροτούν την αντικειμενική υπόστασή του και άμεσος δόλος που περιλαμβάνει αναγκαίως τη γνώση ότι η καταμήνυση είναι ψευδής. Εξάλλου, κατά τη διάταξη του άρθρου 224 παρ. 2 του ΠΚ, με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών τιμωρείται όποιος, ενώ εξετάζεται ενόρκως ως μάρτυρας ενώπιον αρχής αρμόδιας να ενεργεί ένορκη εξέταση ή αναφέρεται στον όρκο που έχει δώσει, καταθέτει εν γνώσει του ψέματα ή αρνείται ή αποκρύπτει την αλήθεια. Από τη διάταξη αυτή προκύπτει ότι για τη στοιχειοθέτηση του εγκλήματος της ψευδορκίας μάρτυρα απαιτείται: α) Ο μάρτυρας να καταθέτει ενόρκως ενώπιον αρχής, η οποία είναι αρμόδια για την εξέτασή του, β) τα πραγματικά περιστατικά τα οποία κατέθεσε να είναι ψευδή και γ) να υφίσταται άμεσος δόλος του, που συνίσταται στη γνώση αυτού ότι αυτά που κατέθεσε είναι ψευδή ή ότι έχει γνώση των αληθινών αλλά σκοπίμως τα αποκρύπτει ή αρνείται να τα καταθέτει. Η ένορκη κατάθεση του δράστη αυτού του εγκλήματος πρέπει να αναφέρεται σε γεγονότα αντικειμενικώς αναληθή και όχι σε κρίσεις, γνώμες ή πεποιθήσεις, εκτός αν αυτές είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένες προς τα γεγονότα που κατέθεσε. Θεωρείται δε αντικειμενικώς ψευδές το περιστατικό που κατατίθεται, όχι μόνον όταν αυτό είναι αντίθετο προς την αντικειμενική πραγματικότητα, αλλά και προς εκείνα που ο μάρτυρας αντιλήφθηκε ή από διηγήσεις τρίτων πληροφορήθηκε και ως εκ τούτου γνώριζε.
    …………….
    Έτσι λοιπόν θα καταθέσει ΕΝΟΡΚΩΣ ο αρμόδιος υπάλληλος της ….τράπεζας…ότι έκανε την εκτίμηση ακινήτου …Όμως το δάνειο χορηγήθηκε με διαδικασίες ,διατυπώσεις που συνέτρεχαν τον χρόνο χορήγησης …που στο κάτω κάτω ΔΕΝ ήταν υποχρεωτική-δεσμευτική η χορήγηση.
    Άρα μπορεί να προκύψει …απιστία,ψευδορκία;,απάτη; σε βάρος υπαλλήλων της τράπεζας !!!

  4. Η κατάσταση θα οδηγηθεί εκτός ελέγχου αν η πολιτεία δε πάρει σύντομα τα μέτρα της είτε κατά τέτοιων δημοσιευμάτων αν δεν είναι αληθή ή επί της ουσίας αυτών αν είναι.

  5. Ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχει φράγκο σε όλους εμάς που χρωστάμε. αλλωστε αν υπήρχαν φράγκα ούτε θα δανειζόμασταν και πολύ περισσότερο θα είχαμε ξοφλήσει προ πολλού. Οπότε δε πα να γράφουν δε πα να νομοθετήσουν και φυλακή και εκτέλεση ακόμη, άμα δεν υπάρχουν λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ρε αρχικόπανοι. Αλλωστε το ότι ήσασταν και είστε αρχιμαλάκες όλοιμ οι κωλοτραπεζίτες φαίνεται και από τα δάνεια που δώσατε και από το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνετε ότι δεν θα εισπράξετε σέντσι έτσι επιθετικά που κινείστε. αντί λοιπόν να κάνετε κανά καλό κούρεμα έτσι ώστε να πάρετε κατιτίς το παίζετα και καουμπόηδες οπότε θα πάρετε τα τέτοια του ταύρου

        1. Μπορείς να επικοινωνήσεις στο  210 9577422
          Θα σου δώσουν πληροφορίες και το τηλέφωνο του δικηγόρου τους για να μιλήσεις μαζί του.

          1. Δέν πρέπει να έχουν νομική βάση….απλά θα τις κάνουν για να εκβιάσουν και να….καψονάρουν δανειολήπτες….

  6. Στην συνέχεια εάν και μόνο εάν εξακριβώσεις και εσύ  ότι ισχύουν κατέβασε τον τίτλο Προσοχή: Ψευδές και παραπλανητικό άρθρο. Διαβάστε τα σχόλια που ακολουθούν.

  7. Και εμείς ποιός είπε ότι δεν ξέρουμε να κάνουμε μηνύσεις και αγωγές στα κάθε λογής μ..ν.πανα?

  8. Και στην τελική αντε και γαμηθείτε ρε δε σας δίνουμε φράγκο βάλτε μας φυλακή. εδώ άντεξε η Βίκυ ο Λάκης και ο Ακης εμείς θα έχουμε πρόβλημα?

  9. Δε συμφωνώ να κατέβει ο τίτλος περί ψευδούς άρθρου αν δεν έχουμε πρώτα τέτοιο γεγονός. Πιστεύω ότι αν το κάνουμε ενισχύουμε τη θέση τους μέσα από το ψέμα και τους κάνουμε να επιτύχουν τις επιδιώξεις τους. Και κάτι άλλο…. έχετε σκεφτεί ποτέ, αν συμβεί κάτι τέτοιο, για πορεία διαμαρτυρίας στα κεντρικά τους και όχι μόνο. ..Εκείνοι είμαι σίγουρος το έχουν σκεφτεί και αρκούνται στα ψεύτικα άρθρα.

  10. ΤΡΑΚΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΤΟ ΤΖΑΣΜΠΑ ΤΕΡΜΑ. ΑΕΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΗΓΕ ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ

    1. poko  loko  πες  αλεύρι??????????
      Το  τριαντάποντο  αγγούρι  μου  σε  γυρεύει!!!!!!!!!!!!
      Στ΄ αρχίδια  μας  κι  αν  κάνουν  μηνύσεις  οι  τράπεζες……………..
      πάλι  μια  μάντρα  ΑΡΧΙΔΙΑ  θα  πάρουν!!!!!!!!!
      ΚΑΤΑΛΑΒΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΕΣΥ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΚΑΘΕ  ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ  ΑΡΧΙΔΑΚΙ  ΠΟΥ  ΜΠΑΙΝΕΙ  ΕΔΩ  ΜΕΣΑ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!!!!!!!!

    2. POKOLOKO αι σιχτίρ να μη ακούσεις το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ….. ΝΑ ΣΕ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΑΡΝΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ….

    3. Είχα μια πουτ@ν@  στη γειτονιά μου που την έλεγαν poko apo piso. Τώρα συγχωνεύτηκε με άλλα μπουρδέλ@ και μετακόμισε.

  11. poko loko,κοιτα πισω στο κ…..λοκο σου κατι σου μπηκε και δεν ξερεις τι λες!!!!!!!! ΟΥΣΤ απο εδω Τραπεζογλυφτη!!!!!!!!!

    1. Agrinioti είχα μεγάλη ανάγκη να γελάσω σήμερα….σε ευχαριστώ πολύ τέλειο σχόλιο χα…χα…χα……. καλά του τά είπες….χα….χα……

  12. poko loko Και εγώ κατέθεσα πριν από μια εβδομάδα αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για πολλές εισπρακτικές εταιρίες, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, για απειλή, για εκβιασμό, κλπ. Τι λές να γίνει;

  13. Το αρθρο ειναι ψευδες απλουστατα διοτι με τη μυνηση ανοιγεις ποινικη δικη που δικαζεται απο ποινικο δικαστηριο … ενω ολες οι διαφορες μεταξυ πολιτων για οικονομικα ζητηματα δικαζονται απο αστικα δικαστηρια (Ειρηνοδικεια, Πρωτοδικεια).
    Αρα, δεν μπορει καποιος να μυνησει καποιον αλλον για οικονομικες διαφορες … μπορει αν θελει να κανει μονο αγωγη σε αστικο δικαστηριο.
    Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.

  14. Φαίνεται ότι και το νέο ΙΝΚΑ την πάτησε.
    Αναρτά ένα κομμάτι χωρίς να περιλαμβάνει και την δήθεν δική του ανακοίνωση όπως ισχυρίζεται το άρθρο,πράγμα που θα το έκανε σίγουρα αν αυτό ήταν η πηγή του άρθρου.

  15. Μην στέκεστε στο δημοσίευμα.
    Eμβαθύνετε στην ουσία.
    Από το πληκτρολόγιο δεν θα δοθεί λύση.

    1. ΠΕΤΡΟ μου δυστυχως καθόμαστε στο πληκτρολόγιο,αυτό είναι το κακό.
      Εμεις εδω μέσα είμαστε τόσα άτομα συν τις οικογένειές μας,συν τους φίλους μας συν τόσο κόσμο που μιλάμε κάθε μέρα….για όνομα του Θεού πια…..ως πότε θα κοιμόμαστε, δεν είναι μόνο για τα χρέη , είναι και για το μέλλον,την τιμή των Ελλήνων ! πια τιμη ρε γαμώτο αφού έχουμε αφήσει κάθε γελοίο τραμπάκουλα να μας κυβερνοτυραννάει…και καθόμαστε και τους ακούμε……..που είναι η νεολαία ?????
      σήμερα 70χρονη απελπισμένη έκανε ληστεία για τα φάρμακά της και έπαθε έμφραγμα…..δεν ντρεπόμαστε μωρέ????????????? ΔΕΝ ΞΈΡΩ……ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ  ΓΊΝΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΉ
      ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ 5ΜΗΝΗ για να μην εμφανίζονται στον ΟΑΕΔ ως άνεργοι , τους κόβουν την ανεργία και εννοείται τα επιδόματα και τάζουν πάλι θεσούλες στο Δημόσιο ….ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ??????/ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ……
       

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *