Ο Μανώλης για την «έφοδο»

Ο Μανώλης για την “έφοδο”

Μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επικεφαλής τον Γιάννη Μανώλη βρίσκονται από νωρίς το πρωί και διαμαρτύρονται έξω από δικηγορικό γραφείο που αναλαμβάνει συν τοις άλλοις την ενημέρωση οφειλετών για ληξιπρόθεσμες οφειλές.

«Θέλουμε να αναδείξουμε τον ρόλο των εισπρακτικών εταιρειών, να μπούμε και να μιλήσουμε με τους υπεύθυνους. Σήμερα ήρθαμε στο γραφείο των υιών Σιούφα. Δεν μας επέτρεψαν την είσοδο. Λυπάμαι που προέρχονται και από οικογένεια πολιτικών», αναφέρει μεταξύ άλλων στο enikos.gr ο Γιάννης Μανώλης.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

www.enikos.gr

4 σχόλια σχετικά με το “Ο Μανώλης για την «έφοδο»”

  1. ΣΙΟΥΦΗΔΕΣ! ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΩΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΛΑΤΕ ΚΑΙ ΧΤΙΣΑΤΕ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;

  2.  ….”«Θέλουμε να αναδείξουμε τον ρόλο των εισπρακτικών εταιρειών”…..

    Και γιατί δεν πήρες μαζί σου νεκροθάφτες ;
    Γιατί δεν έβαλες στη θέση της γραβάτας σου σχοινί ;
    Γιατί δεν πήρες τη λίστα των 1.970 και πλέον  “ενημερωμένων” αυτόχειρων λόγω χρεών πολιτών ;
    Ψάξε και κάνε καμμιά έρευνα μήπως και βρείς πόσοι άλλοι αρρώστησαν από “ενημερωσούλες”….
    Εύκολο είναι .Πάρε τη λίστα των χρεωμένων από το ίδιο το καρτέλ  .Αυτοί ξέρουν. Αφαίρεσε τους “αυτοκτονημένους ” . Μάθε πόσοι από αυτούς αρρώστησαν τα τελευταια 5 χρόνια …εντ σόου ον ….

     

  3. Αυτές οι εταιρίες φίλοι  μου, είναι σαν τα ενεχυροδανειστήρια -αγοράς χρυσού που ξεφύτρωσαν σε κάθε γειτονιά, και πλουτίζουν από τον πόνο και την απόγνωση των ανθρώπων.
    Σε εποχές πολέμου και κατοχής , όπως σήμερα, υπάρχουν δυστυχώς συμπολίτες μας με ζωώδη ένστικτα -δοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες, τοκογλύφοι, μαυραγορίτες-που εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις.
    Υπενθυμίζω λοιπόν σε όλους αυτούς ότι μετα την απελευθέρωση στήνονταν κρεμάλες και εκτελεστικά αποσπάσματα!!! Αυτή είναι η τύχη που τούς περιμένει..,

  4. ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΩΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΙΨΕΙΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *