Πάμε σε εκλογές

Εκνευρισμένοι και χωρίς λύση εξήλθαν οι πολιτικοί αρχηγοί από τη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο δίνοντας την εντύπωση ότι ο μόνος δρόμος είναι πλέον οι κάλπες. Ο Πάνος Καμμένος άφησε αιχμές καθώς η πρόταση του για κυβέρνηση ειδικού σκοπού δεν έγινε δεκτή ενω ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε λακωνικά ότι τελειώσαμε.

Το ναυάγιο αυτό ηταν προδιαγεγραμμένο καθώς η ΔΗΜΑΡ ζητούσε οικουμενική κυβέρνηση με προϋπόθεση τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλ. Τσίπρα να αρνείται κατηγορηματικά.

Παράλληλα το γυαλί για οικουμενική είχε ραγίσει από χθες το βράδυ όταν ο Π. Καμμένος συγκρούστηκε με τον πρόεδρο της Δημοκραταίας.

Σήμερα συζητήθηκε η πρόταση για κυβέρνηση προσωπικοτήτων αλλά χωρίς να υπάρξει συμφωνία.

«Η χώρα οδεύει δυστυχώς ξανά σε εκλογές υπό πολύ άσχημες συνθήκες, επειδή κάποιο έθεσαν εν ψυχρώ υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το στυγνό κομματικό τους συμφέρον», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος

Aύριο στις 13.00 θα συνεδριάζει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να σχηματισθεί υπηρεσιακή κυβέρνηση

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αύριο στις 13.00 θα συνεδριάσει και πάλι το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, με τη συμμετοχή όλων, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, για να σχηματισθεί υπηρεσιακή εκλογική κυβέρνηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *