Πλειστηριασμοί ακινήτων και για χρέη στην Εφορία – Πότε αρχίζουν και τι βγαίνει στο… σφυρί

Πλειστηριασμοί ακινήτων και από την Εφορία. Δεν είναι μόνο εκείνοι που έχουν χρέη προς τις τράπεζες που απειλούνται με πλειστηριασμούς, αλλά και όσοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες.

Ήδη «πακέτο» ακινήτων έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί, μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων aade.gr.

Σε πλειστηριασμό θα βγουν οικόπεδα, μεζονέτες ακόμη και διαμερίσματα για ποσά που ξεκινούν από τα 23.000 ευρώ και ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο.

Ο πρώτος από τους πλειστηριασμούς για χρέη στην Εφορία έχει προσδιοριστεί να γίνει στις 23 Μαρτίου με τα υπόλοιπα ακίνητα να βγαίνουν στο σφυρί έως τον Μάϊο.
Εδώ πρέπει να πούμε ότι πέρα από τους πλειστηριασμούς σχεδόν 2 εκατ. συμπολίτες μας κινδυνεύουν με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών καθώς έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Ήδη οι πλειστηριασμοί ακινήτων και από την Εφορία «ξεπαγώνουν» και στην ιστοσελίδα της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έχει αναρτήσει τα πρώτα ακίνητα που θα πλειστηριαστούν για χρέη προς την Εφορία.

 

Ποια ακίνητα βγαίνουν στο ηλεκτρονικό σφυρί της ΑΑΔΕ

Μεταξύ άλλων ακινήτων η λίστα της ΑΑΔΕ περιλαμβάνει:

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *