Πληθαίνουν οι σκηνές, που θυμίζουν τα συσσίτια επί γερμανικής Κατοχής στην Αθήνα

Στο εφιαλτικό παζλ των ανέργων, των πεινασμένων, που τρέφονται από τα σκουπίδια, των αστέγων και των χιλιάδων φτωχών πολιτών που συνωστίστηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να πάρουν πατάτες, κρεμμύδια και καρότα, που μοίραζαν δωρεάν οι αγρότες της Θήβας, προστίθενται και τα συσσίτια σε σχολεία για παιδιά ανήμπορων οικογενειών.

Όπως ενημέρωσε, χωρίς ίχνος ντροπής, τη Βουλή η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, από την ερχόμενη εβδομάδα το…….
υπουργείο Παιδείας θα προσφέρει κολατσιό στους μαθητές 18 σχολείων της Αττικής!

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα υποσιτίζονται και πηγαίνουν στα σχολεία τους φανερά πεινασμένοι!

Οταν πριν από μερικές εβδομάδες γινόταν λόγος για παιδιά που υποσιτίζονται και μερικά από αυτά λιποθυμούν μέσα στις αίθουσες κανείς δεν το πίστευε. Στο υπουργείο Παιδείας μιλούσαν για προβοκάτσιες από εκπαιδευτικούς ή για μεμονωμένες περιπτώσεις. Τώρα ομολογούν επισήμως ότι υπάρχει πρόβλημα και εγκαινιάζουν τη διανομή συσσιτίων.

Πληθαίνουν οι σκηνές, που θυμίζουν έντονα τα συσσίτια επί γερμανικής Κατοχής στην Αθήνα. Μπορεί εμάς να μας σφίγγεται η καρδιά, αλλά για τους Γερμανούς αυτές οι σκηνές, απόρροια της πολιτικής Μέρκελ προς την Ελλάδα, ίσως θυμίζουν περασμένα μεγαλεία.

Στο κατάπτυστο έγγραφό τους οι Γερμανοί ετοιμάζουν το πλαίσιο για να οδηγήσουν κυριολεκτικά στην πείνα τον ελληνικό λαό! «Η Ελλάδα πρέπει να δεσμευτεί νομικά να δίνει απόλυτη προτεραιότητα στη μελλοντική εξυπηρέτηση του χρέους. Τα κρατικά έσοδα θα χρησιμοποιούνται πρώτα και πάνω απ’ όλα για την εξυπηρέτηση του χρέους. Μόνο τα έσοδα που απομένουν μπορούν να χρησιμοποιούνται για να χρηματοδοτούν πρωτογενείς δαπάνες» αναφέρει το απίστευτα εξευτελιστικό για τη χώρα μας γερμανικό έγγραφο.

kafeneio-gr.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *