Πώς θα ρυθμίσετε οφειλές μέχρι και σε 48 δόσεις

Το μεγάλο πρόβλημα του κράτους αυτή τη στιγμή είναι τα έσοδα αλλά και το γεγονός ότι ενόψει ρύθμισης πολλοί πολίτες δεν πάνε να πληρώσουν στην εφορία.

Κάπως έτσι ο κ. Μαυραγάνης άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχουν να περιμένουν κάτι οι πολίτες, ωστόσο ήδη οι εφορίες έχουν λάβει συγκεκριμένες εντολές. Επί της ουσίας έχει έστω και σιωπηρά καταργηθεί το πλαφόν των 300 ευρώ ανά δόση. Οι εφορίες δέχονται πλέον και ποσά των 100 ευρώ. Με το υπάρχον καθεστώς οι πολίτες μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 26 ή κατά περίπτωση σε 48 δόσεις.

Παρά το “πάγωμα” που επιχείρησε να κάνει το υπουργείο σε μια νέα ρύθμιση θα γίνουν (τουλάχιστον) βελτιώσεις στο υπάρχον καθεστώς έτσι ώστε χιλιάδες ακόμη πολίτες να μπορούν να πετύχουν πολλές δόσεις.

Πώς; Στην εφορία και σε ένα τετ α τετ με τον έφορο. Οι βελτιώσεις θα αφορούν στην ελαχιστοποίηση των αντικειμενικών κριτηρίων βάσει των οποίων ο έφορος είναι υποχρεωμένος να κρίνει και να καθορίσει τις μηνιαίες δόσεις.

Παράλληλα θα εξετάζεται το οικονομικό προφίλ του οφειλέτη. Εάν δηλαδή είναι συνεπείς, αλλά και εάν υπάρχει αλλαγή στα έσοδά του προς το χειρότερο. Οι πολίτες θα μπορούν να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τη μείωση των εσόδων τους και να πετυχαίνουν περισσότερες δόσεις. Τέλος θα μπει και αντικίνητρο, καθώς όσο περισσότερες είναι οι δόσεις τόσο θα αυξάνεται και το επιτόκιο ώστε να μην υπάρξει … τσουνάμι αιτήσεων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια σχετικά με το “Πώς θα ρυθμίσετε οφειλές μέχρι και σε 48 δόσεις”

  1.  

    Ναι αμέ πώς ! Έρχομαι ! …..
    Με μία προυπόθεση ……
    Μόνο όταν δώ την έφορο ντυμένη κόκκινο κουνελάκι να χαριεντίζεται στο γραφείο της με τον έλληνα επιχειρηματία  πατριώτη και  αφεντικό της τον Σπύρο δηλαδής που έχει ως γιάφκα την οφ-σορ πόλη Γενεύη . Μόνο το λοιπόν, όταν θα μου πλένουν και οι δυ’ο τους τα σκυλίσια πατουσάκια μου ,στό γραφείο της πρώτης . Νταξ ;;; Γάβ !

     Καλημέρες σύντεκνοι !

  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΑΤΖΗΔΕΣ! Θα μάθετε να πληρώνετε τα χρέη σας όπως εμείς όλοι οι υπόλοιποι.

  3. Γεια σου Μάρθα ΚΛΑΣΤΑ.
    Ότι και αν γράψεις ΚΑΝΕΙΣ δεν θα καταθέσει ούτε ένα ευρώ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Όσο και αν προσπαθείς σύντομα το τραπεζοαφεντικο σου θα σε διώξει και σύντομα θα είσαι μέλος του begar.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *