Σε κλοιό 300.000 δανειολήπτες

Μπαράζ καταγγελιών ετοιμάζουν οι τράπεζες για να αναγκάσουν τους μη συνεργάσιμους οφειλέτες να εμφανιστούν για ρύθμιση των χρεών τους.

7 σχόλια σχετικά με το “Σε κλοιό 300.000 δανειολήπτες”

  1. Καλή μέρα

    Ψάχνετε για οικονομική βοήθεια; Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να πληρώσει τους λογαριασμούς ή τα χρέη σας; ανεξάρτητα από το δάνειο ίσως θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail: Mariodraghie28@hotmail.com ή μέσω τηλεφώνου: 27710616739

    Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα πρέπει να παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης μας (Σοβαρή υποψήφιοι Μόνο Παρακαλούμε)

    Δάνειο Έντυπο Αίτησης.

    Πλήρες όνομα:
    Χώρα:
    Γένος:
    Τηλεφωνικό νούμερο:
    Ποσό δανείου που απαιτείται:
    Διάρκεια δανείου:
    Μηνιαίο εισόδημα:
    Κατοχή:

    Σας περιμένουμε για να λάβετε τις πληροφορίες από εσάς καλά.

    Σημείωση: όλες οι απαντήσεις θα πρέπει να διαβιβάζονται: Mariodraghie28@hotmail.com

    Ευχαριστώ.

    Mr.Mario Draghie

  2. Όσοι από τους 300000 δανειολήπτες δεν έχουν περιουσιακά στοιχεία, και λόγω οικονομικής κρίσης δεν πρόκειται να αποκτήσουν, όσες καταγγελίες και να τους κάνουν, όσες διαταγές πληρωμής και να τους στείλουν, το θέμα σταματάει εκεί. Οι τράπεζες βρίσκονται από μόνες τους σε ασφυκτικό κλοιό και δεν βγαίνουν από εκεί με τίποτα.

      1. Και ακίνητο να έχουν, είναι δύσκολο να βγάλουν άκρη ειδικά από καταναλωτικά δάνεια γιατί η διακοπή μιας διαταγής πληρωμής είναι σχετικά εύκολη υπόθεση με τόσες παρανομίες που κάνουν.
        Νομίζω ότι απαγορεύεται και πλειστηριασμός (πρώτης?) κατοικίας από τράπεζα για ποσά κάτω των €20,000, που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτικών δανείων.
        Τώρα στα δάνεια ακινήτων είναι άλλα τα δεδομένα.

        1. δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ακόμα και 1000 ευρώ. Αλλά ακόμα και αν οι ειρηνοδίκες σκληρύνουν τη στάση τους και δεν ανακόπτουν διαταγές πληρωμής, πολύ δύσκολο να βρεθούν αγοραστές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *