Στο Σύνταγμα δίνει ραντεβού αύριο η ΛΑΕ κατά των πλειστηριασμών

Θα πραγματοποιήσουν πορεία σε συμβολαιογραφείο της οδού Ναυάρχου Νικοδήμου 9

Συγκέντρωση πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη στις 15.30 η Λαϊκή Ενότητα και το Κινήμα κατά των Πλειστηριασμών στην πλατεία Συντάγματος κατά των πλειστηριασμών θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το συμβολαιογραφείο της οδού Ναυάρχου Νικοδήμου 9.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΛΑΕ «η ανάλγητη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σε νέες ακόμα πιο ανάλγητες περιπέτειες. Θύμα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της αυτήν την φορά, τυφλός συμπολίτης μας (100% πιστοποιημένη αναπηρία από ΚΕΠΑ), τριτεγγυητής σε δάνειο. Η πρώτη του κατοικία εκπλειστηριάζεται αύριο προς όφελος των τραπεζών και των funds» σημειώνει η Λαϊκή Ενότητα.

Η ΛΑΕ αναφέρει πως « οι συνδυασμένες επιθέσεις της Κυβέρνησης στην λαϊκή κατοικία και στους αγωνιστές που την υπερασπίζονται, θα αποκρουστούν. Η Λαϊκή Ενότητα, συνεπής στο αγωνιστικό ραντεβού της, συνεχίζει και κλιμακώνει τον αγώνα της κι αυτήν την εβδομάδα με κινητοποιήσεις για την προστασία της λαϊκής κατοικίας».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση τονίζει «το κίνημα θα δώσει και αυτήν την Τετάρτη το αγωνιστικό του «παρών» στην Αθήνα και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας»

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Στο Σύνταγμα δίνει ραντεβού αύριο η ΛΑΕ κατά των πλειστηριασμών”

  1. Ο μικρος Τσοπανάκος μιας απο τις συνιστωσες, έστειλε το κοπαδι του να στηρίξει τον μεγαλο-τσοπαναρέο Αλέξη Τσε Γκεβάρατον, και τωρα – ντεμεκ- κροαζει αντιστασούλα, με σκερτσόζικο επαναστικό παραπονο….
    Τσοπανακο,το καλσον, το καλσον και τα μάτια σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *