Στόχος της τρόϊκας να πλήξει την Άμυνα της χώρας. Γιατί;

Η διαρκής στοχοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας έχει αρχίσει να προκαλεί υποψίες ακόμη και στους πιο ψύχραιμους πολίτες της χώρας, οι οποίοι δεν παρασύρονται εύκολα από “συνωμοσιολογίες”.

Οι απαιτήσεις της τρόϊκας είναι παράλογες και καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Ειδικά στο χώρο της Άμυνας δεν πλήττουν μόνο το προσωπικό και τις οικογένειές τους, αλλά μέσω αυτών και την ίδια την μαχητική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όλα αυτά τα επισημαίνει σε μια λιτή ανακοίνωσή τους οι απόστρατοι της ΑΝΕΑΕΔ. Γράφουν επί της ουσίας ότι ο σχεδιασμός λειτουργίας των ΕΔ έχει παραχωρηθεί στην τρόϊκα και επαναλαμβάνουν το απαράδεκτο γεγονός της πρόσβασης των τροϊκανών σε απόρρητα στοιχεία του στρατεύματος.

Όλη η ανακοίνωση:

Είναι αναμφισβήτητο ότι τα 3 τελευταία χρόνια η κοινωνία μας υποβάλλεται στην άσκηση της πολιτικής του «φόβου» που είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που κυβέρνησαν την χώρα μετά την μεταπολίτευση και της κατά περίπτωση πολιτικής που ακολούθησαν.

Μιας πολιτικής, που συνθλίβει τα ήδη χαμηλά εισοδήματα εργαζομένων και συνταξιούχων με αλλεπάλληλα κύματα επιθέσεων, τόσο σε κοινωνικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Μιας πολιτικής, που χτυπάει στην καρδιά της συνοχής του κοινωνικού μας ιστού και που προμηνύει απευκταίες καταστάσεις κοινωνικών αυτοματισμών.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, ένας απ’τους συνταγματικούς εγγυητές της εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας της χώρας, της ευημερίας της πατρίδας μας, παραδίδονται κι αυτές, έρμαιο στις στενά λογιστικές πρακτικές της τρόικας.

Ελεγκτές της τρόικας έχουν απόλυτη πρόσβαση σε οικονομικές πληροφορίες του ΥΕΘΑ που κάποτε θεωρούντο απόρρητες για το μεγαλύτερο μέρος του στρατιωτικού Προσωπικού. Εμφανίζεται, η τροποποίηση της σύνθεσης των ΕΔ σε έμψυχο δυναμικό, εξοπλισμό και υποδομές, όχι ως απόρροια εσωτερικής μελέτης, αλλά αποδιδόμενη σε πίεση εξωγενών παραγόντων. Την ίδια δε στιγμή, διαχέονται πληροφορίες, περί έλλειψης καυσίμων και λοιπών αναγκαίων υλικών για την εύρυθμη λειτουργία των ΕΔ.

Υπάρχει συνεχής προσπάθεια τα στελέχη των ΕΔ να στοχοποιηθούν ως δήθεν προνομιούχα και ελίτ των εργαζομένων και συνταξιούχων, με σκοπό να διαχωρισθούν και να περιθωριοποιηθούν από τον υπόλοιπο ελληνικό λαό.

Αισθανόμαστε πως θα πρέπει όλοι να προβληματισθούμε στο γιατί γίνεται αυτή η επίθεση στο χώρο της Εθνικής Άμυνας, στην αξιοπρέπεια και το φρόνημα του στρατιωτικού. Δεν αναρωτιόμαστε, γιατί σε μια τέτοια περίοδο γεωπολιτικής ρευστότητας στην περιοχή μας, βάλλονται τόσο βάναυσα οι Ένοπλες Δυνάμεις; Ο στόχος άραγε είναι το στράτευμα και οι στρατιωτικοί ή αυτό που καλούνται να υπηρετήσουν;

Επειδή η ιστορία μας, οφείλει να είναι ο μεγαλύτερος σύμβουλός μας, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας αυτή τη φορά, δεν θα πρέπει να μετακυλήσουν τις ευθύνες των πράξεων τους που θα οδηγήσουν σε οποιασδήποτε μορφή κοινωνικής ή κυριαρχικής αποτυχίας, στον ελληνικό λαό ή στις ΕΔ του.

www.onalert.gr

3 σχόλια σχετικά με το “Στόχος της τρόϊκας να πλήξει την Άμυνα της χώρας. Γιατί;”

  1. Στόχος της τρόικας είναι να πάρουν τα χρήματα τους πίσω με κάθε κόστος και να μην χάσουν άλλα,

  2. Στόχος των ξένων κεφαλαίων δεν είναι μόνο να πάρουν τα χρήματα τους πίσω,τα οποία προσωπικά αμφιβάλω αν τα έχουν δώσει , αλλά και να εξαθλιώσουν τους πολίτες αυτής της χώρας ώστε να δημιουργήσουν φτηνά εργατικά χέρια, και παράλληλα να πάρουν και τον όποιο πλούτο της. Αρα έχουν διπλό κέρδος.

  3. Γιατι θα δημιουργησουν ειτε εξεγερση στο εσωτερικο, ειτε θερμο επεισοδιο με την γειτονα … και επειδη δεν θα υπαρχουν ΕΔ τοτε θα ερθουν ως εγγυητες της ευρωπαικης νομιμοτητας με τις ευλογιες των εγχωριων δοσιλογων.
    Οι λογοι ειναι οι εξεις :
    – Διασπορα ΝΑΤΟικων δυναμεων σε ελληνικο εδαφος απο τωρα για τον πολεμο που στηνουν στην Μεση Ανατολη και Τουρκια
    – Πειραματικη εφαρμογη για πρωτη φορα σε ευρωπαικη χωρα του αστυνομικου κρατους που θελουν να επιβαλουν σε ολους τους λαους (Νοvus Ordo Seclorum / New Age)
    – Διαχειριση εν λευκω των υδρογονανθρακων της χωρας καθως και ολων των φυσικων της πορων (ηλιος, αερας, ουρανιο, περλιτης, χρυσος κλπ) αξιας τρισεκατομμυριων δολλαριων (μονο το χρυσορυχειο της Ολυμπιαδας βγαζει 500 εκ. δολλαρια το χρονο και η φλεβα εχει αποθεμα για 200 χρονια)
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *