Συμφώνησαν να πληρώσουμε εμείς τα χρέη τους!!!

Όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα tovima.gr, υπήρξε χθες διακομματική συμφωνία στη Βουλή μεταξύ όλων των κομμάτων για διατήρηση κανονικά της κρατικής χρηματοδότησής τους. Εν μέσω μια τεράστιας οικονομικής κρίσης που πλήττει τον ελληνικό λαό, τα ελληνικά κόμματα, αδιαφορώντας για το θέμα αυτό και αρνούμενα να συμμετάσχουν στην….

οικονομική λιτότητα, συμφώνησαν να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται κανονικά σε βάρος των ατομικών μας περιουσιών και μάλιστα με τα ποσοστά που είχαν λάβει στις εκλογές του 2009, τα οποία φυσικά δεν ισχύουν σήμερα για κανένα κόμμα.

Αυτό όμως δεν είναι το χειρότερο. Υπάρχει δυστυχώς και χειρότερο. Όπως και πάλι πληροφορούμαστε από την ίδια ιστοσελίδα, οι γενικοί διευθυντές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κ.κ. Σπυρόπουλος και Σκορδάς, συνέκλιναν στο ότι θα «πρέπει να ρυθμιστεί και το θέμα των χρεών από δάνεια που οφείλουν στις τράπεζες τα δυο κόμματα, ύψους 244,2 εκ. ευρώ, με διαμεσολάβηση του Δημοσίου». Αντιλαμβάνεστε πιστεύουμε τι σημαίνει αυτό!!! Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι, όχι μόνο εμείς οι Έλληνες με τις ατομικές μας περιουσίες θα χρηματοδοτούμε τα κόμματα του σάπιου πολιτικού συστήματος, αλλά ότι θα πρέπει να ξεπουληθούμε για να καλύψουμε και τα χρέη τους προς τις τράπεζες.
Δηλαδή κόμματα ανίκανα να διαχειριστούν τα δικά τους οικονομικά, είναι στην εξουσία με τη δική μας ψήφο για να διαχειριστούν τις ζωές μας και αποφασίζουν μάλιστα να καλύψουμε εμείς και τις δικές τους κακοδιαχειρίσεις!!!
Ναι φίλες και φίλοι. Αν ακόμα έχετε αμφιβολίες ότι όλα τα ελληνικά κόμματα συνεργάζονται απόλυτα στο παρασκήνιο και μας εμπαίζουν στο προσκήνιο, ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε επιτέλους.
Αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα θα πρέπει να καταρρεύσει και όσο πιο γρήγορα καταρρεύσει τόσο πιο γρήγορα θα αναστηθεί το ελληνικό Έθνος.

Πέτρος Χασάπης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *