Συνέλαβαν πατέρα 7 παιδιών για χρέος 5000 ευρώ προς το Δημόσιο

Άλλη μία ιστορία τρέλας με το ελληνικό δημόσιο που φέρνει εκατοντάδες συμπολίτες μας σε απόγνωση έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά αφορά σε Κρητικό και μάλιστα πατέρα 7 παιδιών, που η κρίση και η μείωση εισοδημάτων τον έφερε αντιμέτωπο με τις ποινικές διώξεις από πλευράς ελληνικού κράτους.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, o άτυχος άνδρας με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε στα κρατητήρια για χρέη… 5.000 ευρώ προς το δημόσιο.

Ο ίδιος – σύμφωνα με μαρτυρίες – είναι άνεργος και πατέρας 7 παιδιών.

Και ενώ την ίδια στιγμή μεγαλοφειλέτες του δημοσίου, οι οποίοι χρωστούν εκατομμύρια ευρώ στο κράτος συνεχίζουν να κυκλοφορούν και να δραστηριοποιούνται ανενόχλητοι, ο ίδιος απειλείται με κάθειρξη λόγω των προσωπικών του οφειλών.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον πρόεδρο της κίνησης Ομάδα Αλληλεγγύης Αγίας Αικατερίνης “Μηνάς Χατζηδάκης”, ο οποίος διατηρούσε στο παρελθόν εμπορικό κατάστημα και φόρεσε χειροπέδες για βεβαιωμένα χρέη προς τον ΟΑΕΕ.

Η είδηση προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό, καθώς ο γνωστός για την κοινωνική του δράση Ηρακλειώτης κινδυνεύει να καταλήξει στη φυλακή, αφού αδυνατεί να καλύψει το χρέος του, απευθύνοντας έκκληση βοήθειας σε κοινωνικούς φορείς και πολίτες.

Για το θέμα αναμένεται να ζητήσει ενημέρωση και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν περιθώρια παρέμβασης.

www.thebest.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Συνέλαβαν πατέρα 7 παιδιών για χρέος 5000 ευρώ προς το Δημόσιο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *