Συνεχίζουν κανονικά οι εισπρακτικές – Μην χάσουμε την «κουλτούρα πληρωμών» λέει ο Α. Γεωργιάδης

Την πολιτική νομιμοποίηση της συνεχιζόμενης όχλησης των πολιτών από τις εισπρακτκές εταιρείες εν μέσω πανδημίας, παρά τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, πρόσφερε την Πέμπτη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN σχετικά με το γεγονός ότι οι εισπρακτικές εξακολουθούν απτόητες να τηλεφωνούν στον εγκλωβισμένο κόσμο, ο Α. Γεωργιάδης είπε ότι έχει, μετά από συμφωνία με τις τράπεζες, θα υπάρξει μία όχληση υποχρεωτικά διότι χρειάζεται η συναίνεση του δανειολήπτη για την αναστολή πληρωμής, αλλά όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, η αναστολή δεν αφορά όλες τις κατηγορίες πχ δημόσιους υπαλλήλους, αλλά αυτούς που έχουν πληγεί οι δραστηριότητές τους από της επιπτώσεις της πανδημίας. Μάλιστα, έκανε «έκκληση» σε όσους μπορούν, να συνεχίσουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

«Δεν γίνεται να καταστρέψουμε όσα με τόσο κόπο κατακτήσαμε την προηγούμενη 10ετία. Πρέπει να διατηρηθεί η κουλτούρα πληρωμών», είπε. Και συμπλήρωσε: «Με αγωνία σας το λέω, ότι όσοι έχουν να πληρώσουν πρέπει να πληρώσουν γιατί αν τα έσοδα πάνε στο μηδέν δεν θα το αντέξουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *