ΣΥΡΙΖΑ : “Αστυνομικοί αδέρφια ψηφοφόροι”

Συζητιέται αυτή την ώρα πολύ η συμμετοχή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στις πορείες των αστυνομικών.

Υπάρχουν ακόμα μαλάκες, που πιστεύουν ότι υπάρχουν κόμματα εξουσίας, που έχουν διαφορές μεταξύ τους !!!

Υπάρχουν ακόμα μαλάκες που πιστεύουν ότι υπάρχουν κόμματα Ρομπέν των Δασών, που θα αρπάξουν τον πλούτο από τους λίγους και θα τον δώσουν στους πολλούς !

Υπάρχουν ακόμη μαλάκες που πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές κυβερνητικές πολιτικές, δεξιές, αριστερές, φιλελεύθερες, σοσιαλιστικές και παπάρια μέντολες.

Υπάρχουν ακόμα μαλάκες, που έχουν δεί στη ζωή τους δέκα κυβερνήσεις, που στην αντιπολίτευση είχαν “100 δεσμεύσεις” κι όταν έγιναν κυβέρνηση, έκαναν αυτό που κάνουν όλοι, όπως πάντα κι ακόμη πιστεύουν ότι το “χ” κόμμα θα κυβερνήσει διαφορετικά.

Υπάρχουν ακόμη μαλάκες, που πιστεύουν ότι υπάρχει “μια άλλη πολιτική”

Παπάρια ! Η πολιτική είναι μία κι όποιος κι αν έρχεται στην κυβέρνηση, όποιες ιδέες και θεωρίες κι αν κουβαλάει, στο τέλος κάνει ό,τι ακριβώς θα έκανε ο καθένας στη θέση του.

Όσο πιό μικρό είναι ένα κόμμα, τόσο πιό άνετα μπορεί να λέει να λέει τις μαλακίες του.

Όσο όμως πλησιάζει στην εξουσία και τη μάσα, τόσο μοιάζει με τους “άλλους” και φυσικά θέλει και τις ψήφους των αστυνομικών, θέλει να τα ΄χει καλά και με τον “αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ”.

Δεν υπάρχουν δεξιά κι αριστερά κόμματα ρε μαλάκα, υπάρχουν μόνο κόμματα που κυβερνούν και κόμματα που είναι στην απέξω.

Όταν είναι στην απέξω, όλοι λένε διαφορετικά. Όταν μπαίνουν μέσα όλοι κάνουν τα ίδια. Όλοι, χωρίς εξαιρείσεις. Ναι ρε μαλάκα, βάλτο επιτέλους στο μυαλό σου, ό,τι ΝΑΙ, όλοι, μα όλοι, μα όλοι, σε όλο τον κόσμο, αντιπολιτεύονται διαφορετικά, αλλά κυβερνάνε με τον ίδιο τρόπο.

Τι σκατά θες για να το καταλάβεις;

taxalia.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *