«Σώστε μας από τα δάνεια στις τράπεζες», φωνάζουν πολίτες στην Ήπειρο!

Δεν ξέρουν τι να κάνουν και κατέφυγαν στον Συμπαραστάτη του Πολίτη της Περιφέρειας…

Τους τελευταίου μήνες στο γραφείο του Συμπαραστάτη του Πολίτη, κατέφυγαν διαμαρτυρόμενοι έναντι των τραπεζών, πολλοί Ηπειρώτες  που αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στις προς αυτές δανειακές τους υποχρεώσεις. Το πρόβλημα αυτό τείνει να λάβει εκρηκτικές διαστάσεις με ανεξέλεγκτες κοινωνικές συνέπειες, που θα είναι οδυνηρές. Και τούτο λόγω της ανυπαίτιας κατά κανόνα αδυναμίας των δανειοληπτών, να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, οι οποίες δημιουργήθηκαν σε διαφορετικές συνθήκες από αυτές που σήμερα υπάρχουν.

Όπως αναφέρει ο Συμπαραστάτης του Πολίτη της Περιφέρειας Ηπείρου, “έως ότου το μέγα αυτό πρόβλημα, τύχει ριζοσπαστικής νομοθετικής αντιμετώπισης, όπως απαιτούν τώρα οι περιστάσεις, οι τράπεζες, από την πλευρά τους, επιβάλλεται να εφαρμόσουν – και προς ίδιον όφελος – μια πιο ευέλικτη πολιτική έναντι των δανειοληπτών, προσαρμοσμένη στις σημερινές δυνατότητες των πολιτών και των επιχειρήσεων και όχι στην λογική της ανυπαρξίας επόμενης μέρας και για τις δύο πλευρές”.

2 σχόλια σχετικά με το “«Σώστε μας από τα δάνεια στις τράπεζες», φωνάζουν πολίτες στην Ήπειρο!”

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙ ΑΝ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕ (ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ). ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ;

    1. To πιο προσφατο πακετο εγγυησεων ηταν ενα πακετακι 28 δις αν θυμασε που το μοιραστηκαν Εθνικη, Αλφα, Γιουροπανκ και Πειραιως.
      Υπηρχαν αλλα 15 δις σε αναμονη για ΑΤΕ και ΤΤ εκεινη την περιοδο τα οποια δεν δοθηκαν ποτε.
      Απο τοτε αρχισε το πανηγυρι με ΑΤΕ και ΤΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *