Τα «μαζεύει» ο Σκορδάς για τους πλειστηριασμούς

«Για την κυβέρνηση και ειδικότερα για το υπουργείο Ανάπτυξης δεν τίθεται απολύτως κανένα θέμα αλλαγής της υφιστάμενης απόφασης για αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας», διευκρίνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, ερωτηθείς από δημοσιογράφο σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών.

«Ο προβληματισμός αφορά στην ομαλή μετάβαση μετά την έξοδο από την κρίση, που θα αποτρέπει τον μαζικό πλειστηριασμό ακινήτων, ώστε σε καμία περίπτωση να μην τεθεί σε κίνδυνο η αξία της ιδιοκτησίας των πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκορδάς.

5 σχόλια σχετικά με το “Τα «μαζεύει» ο Σκορδάς για τους πλειστηριασμούς”

  1. Αυτό στο στρατό λέγεται «αναγνώριση με πυρά».

    Δηλαδή, βλέπεις μακριά ένα θάμνο και του ρίχνεις μια ριπή, ώστε αν σου την έχει στήσει ο εχθρός, να αναγκαστεί να βγει από την κρυψώνα του.

    Έριξαν μια ριπή, είδαν αντιδράσεις και τώρα αρχίζουν να οπισθοχωρούν.

  2. Ωραίο όνομα αυτός ο ” άνθρωπος” ρε παιδάκι μου ! (λέμε τώρα…)
    Κάθε φορά που κάποιος αναφέρεται σε αυτόν τον σκορδαλιά τον καραβίσιο μούτσο, την ορντινάτσα ,  μου ανοίγει μια όρεξη …μα μια όρεξη ….! που ψάχνω να βρώ το “γαλέο” τον μεγάλο αρχηγό τον μουλωχτό (ξέρετε εκείνον που ανήκει στα “καρχαριοειδή”)  να τον γδάρω , να τον κόψω , να τον τηγανίσω τον αλήτη , το αρπακτικό , το πουστόψαρο το σούσι και να τον συνοδευσω με τη σκορδαλιά μου τη ρουφιάνα ! Κι άμα δε χορτάσω να φάω ολάκερο και αυτο το μαλακο-πόπολο το λούμπεν  που τούς ταϊζει και τούς φροντίζει  και πού μυαλό δε βάζει !!!

  3. Καλημέρα.Είχα γράψει και τουλάχιστον άλλες δύο φορές ότι ο κ.υφυπουργός ευρίσκεται μακράν νυχτωμένος από την πραγματικότητα και σαφώς εκτελεί υπηρεσίες της κυβέρνησης.Προς τι λοιπόν λέω,ξελέω..έριξε στον αέρα κατόπιν εντολής …και μαζεύει αντιδράσεις.Ο ακατάλληλος στην ακατάλληλη θέση.
    Επιμένω..εάν είμαστε όχι απλά πολλοί αλλά με κοινό έμπρακτο  σκοπό…θα ζοριστούν.Ας φροντίσουμε να έχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ κόστος μεγάλο…γιαυτό ξαναψηφίστε τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *