Τα ΜΑΤ προστατεύουν το ΜΕGA

Το σύστημα πάντα προστατεύει τα “εργαλεία” του

Μια εικόνα που έρχεται από το μέλλον μας. Πραιτωριανοί του συστήματος να προστατεύουν την επίσημη προπαγανδιστική μηχανή. Εικόνες αντίστοιχες από την ταινία “V”, όπου η γκεπελική προπαγάνδα φυλάσσοταν από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Αλήθεια για ποια άλλη ΑΕ, θα επιστρατευόταν ο κρατικός μηχανισμός για να την περιφρουρήσει από απλή διαμαρτυρία κόσμου? Ας μην ξεχνάμε ότι η χούντα επιβάλλεται αφού καταλάβει τα ραδιόφωνα, τηλεοράσεις σε εθνικό δίκτυο.

Ήταν η πρώτη κίνηση που έκαναν οι πραξικοπηματίες το 1967 και η επανάκτησή τους η τελευταία κίνηση του λαού που απελευθερώνεται (Ρουμανία – Τσαουσέσκου).

Πλέον δεν χρειάζεται βέβαια η κάθοδος των τανκς, αφού δικτατορίες επιβάλλονται από τα ΜΜΕξημέρωσης και το τραπεζικό σύστημα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Βενεζουέλα της προηγούμενης δεκαετίας, όπου οι πραξικοπηματίες έβγαιναν στις τηλεοράσεις και τους ευχαριστούσαν γιατί χωρίς τη βοήθειά τους και την προπαγάνδα τους (μέχρι που παρομοίαζαν τον Τσάβες με πίθηκο που έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον Κάστρο) δεν θα είχαν καταφέρει να πραγματοποιήσουν την ανατροπή του Τσάβες.

[sc:Πηγή id=”http://kostasxan.blogspot.com/2012/05/ga.html” ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *