Τα περι διαγραφής χρεών από την Τράπεζα Πειραιώς. Η σκληρή αλήθεια

Αφορά μόνον οσους υπαχθούν στο νόμο 4320/2015 για την ανθρωπιστική κρίση και ενδεικτικά παραθέτω τις προυποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να ενταχθει κάποιος που είναι για.

Μεμονωμένο άτομο: 2400 ευρώ
Οικογένεια χωρίς εξαρτώμενο μέλος ή άτομο με ένα εξαρτώμενο μέλος: 3600 ευρώ
Οικογένεια με 1 εξαρτώμενο μέλος ή άτομο με 2 εξαρτώμενα μέλη: 4200 ευρώ
Οικογένεια με 2 εξαρτώμενα μέλη ή άτομο με 3 εξαρτώμενα μέλη: 4800 ευρώ
Οικογένεια με 3 εξαρτώμενα μέλη ή άτομο με 4 εξαρτώμενα μέλη: 5400 ευρώ
Οικογένεια με 4 και άνω εξαρτώμενα μέλη ή άτομο με 5 και άνω εξαρτώμενα μέλη: 6000 ευρώ
Τα περιουσιακά κριτήρια είναι τα εξής:

Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας (στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό) να μην υπερβαίνει τις 90.000 ευρώ κατʼ άτομο, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικα και κατά 10.000 για κάθε εξαρτώμενο ανήλικο και με ανώτατο συνολικό όριο για κάθε άτομο ή οικογένεια το ποσό των 200.000 ευρώ.
Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του ατόμου ή του συνόλου των μελών της οικογένειας σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού ή/ και η τρέχουσα αξία μετοχών, ομολόγων κ.λπ., να μην υπερβαίνει για το οικονομικό έτος 2014 (χρήση 2013) το διπλάσιο του ορίου εισοδήματος για τη λήψη των παροχών της παρούσας απόφασης.

3 σχόλια σχετικά με το “Τα περι διαγραφής χρεών από την Τράπεζα Πειραιώς. Η σκληρή αλήθεια”

  1. Χρόνια Πολλά σε όλους και Χρόνια Πολλά στον διαχειριστή.

    Επειδή μας έχουν κάνει τα νεύρα τσουρέκια οι αναρτήσεις και οι ειδήσεις στα πουλημένα sites κλπ, για την αγία τράπεζα πειραιώς και όσες ακολουθήσουν , αν το ψάξεις, διαπιστώνεις τα εξής (πιο πλήρη και πιο σκληρή αλήθεια)

    1. Η υπαγωγή στο νόμο ανθρ.κρίσης τελειώνει 31/12/2015 (μετά έχει ο Θεος)
    2. η τράπεζα παρά το γεγονός ότι έχεις υπαχθεί στο νόμο (και άρα έχεις ήδη πιστοποιησει από το κράτος το πενιχρό ατομικό εισόδημα των 2400 ετησίως, ήτοι 200 το μήνα καθώς και τη μη υπέρβαση των 90000 ακίνητη περιουσία) ζητά εκτός τη βεβαίωση ότι εχεις υπαχθεί, εκκθαριστικό και κυρίως εκκαθαριτικό ενφια.
    Ο λόγος φυσικά είναι διττός για το εκκ .ενφια
    α) της πας στο πιατο την όποια ακίνητη περιιουσία σου
    β) γλιτώνει τα έξοδα της δικηγορικής έρευνας στο εκάστοτε ανά την Ελλάδα υποθηκοφυλαιειο/κτηματολόγιο
    Επιπλέον δύναται -δεν υποχρεούται να διαγράψει.
    Συνεπώς άμα γουστάρει σου λέει για <<>> (οκτακόσια εισαγωγικά)ουσιαστικά δηλαδή νέα σύμβαση με ωραίους κανούργιους όρους με πλήρη αναγνω΄ριση χρέους ) με εμπράγματη ασφάλεια στο όποιο χωραφάκι σου ή αυτοκίνητο
    Αμα δεν δεχθείς , έχει έτοιμο και το ακίνητο που θα σου φορέσει την κατάσχεση
    3. Μετά την 31/12 τι ??
    4. επί της ουσίας , τόσο ο νομος όσο και η ”διαγραφή” απευθ’υνονται σε λίγους και ιδιως σε όσους δεν έχουν ακίνητη περιουσια
    5. δεν είναι φυσικά τυχαίο ότι η ”διαγραφή” αφορά σε καταναλωτική πίστη, διότι στα στεγαστικά έχει εξασφαλίσεις (και επιπλεον τα καθιστά στα βιβλία της ενήμερα)
    6. κατά κύριο λόγο τα καταναλωτικά – κάρτες που δεν έχουν εμπράγματη ξέρει ότι δεν θα τα εισπράξει (πιθανολογώντας περατέρω ότι αν ασκήσεις ανακοπή στη δπ το πιθανότερο σε τέτοια προϊότντα να κερδίσεις ) και κυρίως τα έχει ήδη συμπεριλάβει στις πορβλέψεις-επισφάλειες στον ισολογισμό της και άρα δεν έχει τίποτα να χάσει ούτε και να αλλοιωθεί η εικόνα της στο χρηματιστήριο
    με όλα τα παραπάων πουλαει κοινωνική εικόνα
    7. Τέλος, αν προσέξεις , με μικρά γράμματα γράφει και όσοι δεν δικαιούστε να υπαχθείτε στο νόμο , περάστε από το μαγαζί μας

  2. Παράλειψη στο συνεπώς ΄άμα γουστάρει σου λέει για <<>>> δεν εγραψα παραπάνω από τη φόρα μαυ για τα εισαγωγικα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *