Τι λύση προτείνουν οι τράπεζες

«Ψαλίδι» 30% στις δόσεις των δανείων με παράλληλη επιμήκυνση της διάρκειάς τους είναι η λύση που προτείνουν οι τράπεζες για να μπορέσουν οι δανειολήπτες να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Τα τραπεζικά στελέχη παραδέχονται ότι τα καθυστερούμενα αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς και έχουν τινάξει στον αέρα τη διαγνωστική μελέτη της BlackRock, σύμφωνα με το Έθνος.

Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που βρίσκονται σε αδυναμία να πληρώσουν τις δόσεις τους.

Η όποια ρύθμιση υιοθετηθεί τελικά από το υπουργείο Ανάπτυξης δεν πρέπει να δημιουργήσει πρόσθετες κεφαλαιακές ανάγκες στις τράπεζες.

www.bankwars.gr

5 σχόλια σχετικά με το “Τι λύση προτείνουν οι τράπεζες”

  1. αφιερώσανε τόσο χρόνο για μαλακία πρόταση ….. πολυ μιαλό είχαν οι τραπεζίτες και άλλο τόσο ο Χατζηδάκης
     

  2. πως είναι δυνατό να επιτρέπει το κράτος να τοκίζουν με 20% οι τράπεζες πως; μήπως γιατί δεν υπάρχει κράτος ή μήπως γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. 

  3. ….”Έχω δυό “παπάκια” που σας κάνουν πα
    που σας κάνουν πα, πα, πα”……

    και δεν μου καίγεται καρφί…. 

  4. Τι λύση επιβάλουν οι ξεπατωμένοι Έλληνες.

    «Παπάκια» 100% στις δόσεις των δανείων με παράλληλη επιμήκυνση του πέους και επιδόσεων των δανειοληπτών , είναι η μόνη λύση που προτείνουν οι ερεθισμένοι και αγανακτισμένοι δανειολήπτες συναινώντας μετα χαράς και κυρίως ανιδιωτελώς, να πληρώνουν τις πλασματικές ,παράνομες και βάσει αισχρο-κερδοσκοπικου σχεδίου υποχρεώσεις τους.

    Τα τραπεζικά παράσιτα παραδέχονται ότι τα ενήμερα και εμπρόθεσμα καταβληθέντα  “παπάκια “αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς και δεν ξέρουν που να τα βάλουν τινάζοντας στον αέρα τη κωλονοσκοπική μελέτη της BlacButt, σύμφωνα με το ΠΕΝθος.

    Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που βρίσκονται σε οξύ οργανικό ψυχοσύνδρομο-delirium πρόθυμοι να πληρώσουν εμπρόθεσμα με “παπάκια” ως νόμισμα στα πλαίσια της ΝΕΑΣ ανταλλακτικής οικονομίας .

    Η όποια ρύθμιση υιοθετηθεί τελικά από τα “κόκκινα φανάρια” της ΥΠΟΑνάπτυξης δεν πρέπει να δημιουργήσει πληθωριστικές “κεφαλαιακές” καταθέσεις στις τράπεζες οργάνων. ( Π@κ ! Π@κ ! π@κ !………… )
     

  5. ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΑΝΕΙΟΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΤΡΩΛΛ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΙΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΠΑΛΟΣ ΜΠΑΤΗΣ……… ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ……… ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *