Το καθεστώς τρέμει βλέποντας την ανατροπή που έρχεται

Τα ντόπια δοσιλόγικα πολιτικά ανδρείκελα,επιμένουν ποντάροντας στην καταστροφολογία..Ενας σκληρός προεκλογικός αγώνας είναι μπροστά και πρέπει να δοθεί μέσα σε πνεύμα ενότητας,ενώ θα μεθοδεύεται με σοβαρότητα η προετοιμασία για την ώρα της ευθύνης που είναι φανερό ότι έρχεται..
Τα ντόπια δοσιλόγικα πολιτικά ανδρείκελα,επιμένουν ποντάροντας στην καταστροφολογία απειλώντας τους πολίτες με δήθεν κίνδυνο εξόδου απο το ευρώ.Αφου τους ..άδειασε ο πιό αρμόδιος για το θέμα πρόεδρος του eurogroup Γιούνγκερ,λέγοντας ότι δεν διανοούνται στην ΕΕ να ωθήσουν οι ίδιοι τη χώρα μας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο,αποκρύπτουν απο το λαό τα πραγματικά δεδομένα.Ήδη οι πιό αξιόπιστοι διεθνείς αναλυτές αποκαλύπτουν την αληθινή κατάσταση:

Μια ελληνική έξοδος από το ευρώ θα είχε καταστροφικές συνέπειες, προειδοποιεί και ο πρώην επικεφαλής της Bundesbank και νυν πρόεδρος της UBS Alex Weber.Σύμφωνα με τον Weber, η αποχώρηση της Ελλάδας θα κατέστρεφε την εικόνα του ευρώ..

Από την πλευρά του, ο Rodrigo de Rato, πρώην επικεφαλής της ισπανικής – και πρόσφατα μερικώς κρατικοποιημένης – Bankia, προειδοποιεί πως η Ευρώπη ίσως να μην αντέξει την επιστροφή της Ελλάδας σε δικό της νόμισμα, μια κίνηση που θα προκαλούσε αμέσως αμφιβολίες για τις υπόλοιπες προβληματικές οικονομίες.Το να επιτρέψεις στην Ελλάδα ή να απαιτήσεις από την Ελλάδα να αποχωρήσει από το ευρώ.. θεωρώ ότι Ευρώπη δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο, είπε, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια εξέλιξη ως τεράστιο ευρωπαϊκό λάθος.

Εν τω μεταξύ, ακόμη μία φωνή προστέθηκε σε όσους προειδοποιούν για τις ανυπολόγιστες επιπτώσεις από μία ελληνική αποχώρηση από το ευρώ.
Μια ελληνική έξοδος από την ευρωζώνη θα μπορούσε να προκαλέσει ντόμινο, συγκρίσιμο με την ασιατική οικονομική κρίση, προειδοποιεί και η επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Μαλαισίας Zeti Akhtar Aziz.

Επομένως το ρεαλιστικό ερώτημα που μπαίνει για τις εκλογές της 17 Ιούνη είναι ένα και μοναδικό:

Προδοτική δοσιλόγικη διακυβέρνηση απο τα κόμματα της διαπλοκής ΠΑΣΟΚ και Νεα Δημοκρατία μαζί με τους συνοδοιπόρους τους που θα συνεχίσει να εφαρμόζει τα μνημόνια, ή λαική δημοκρατική διοίκηση της χώρας απο τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις που στην πράξη θα ακυρώσουν τα μνημόνια και τις διεθνείς συνθήκες που παρέδωσαν τις ζωές των πολιτών και τη χώρα στην πιό αδίστακτη ομηρία της νεώτερης ιστορίας.

Στη φάση αυτή και μπροστά στο άμεσο ενδεχόμενο ο λαός να δώσει εντολή ανάληψης της διοίκησης της χώρας απο την αντικαθεστωτική παράταξη,ζητούμενο είναι η καλύτερη προετοιμασία και ο προγραμματισμός γι αυτό το ενδεχόμενο.

Ξεκάθαρο πρόγραμμα δράσης για τις πρώτες βδομάδες μετά τις εκλογές και μεθοδευμένο ξεδίπλωμα των προτεραιοτήτων ανακούφισης των λαικών στρωμάτων που πλήγησαν σε σοβαρότερο βαθμό απο τις πολιτικές των μνημονίων, μαζί με επιστράτευση των τίμιων,άξιων και αληθινών που υπηρέτησαν τον πέτρινο καιρό με συνέπεια τη λαική ενότητα και που θα κληθούν να εκφράσουν τα λαικά συμφέροντα, αποτελούν άμεσες οργανωτικές προτεραιότητες.

Ενας σκληρός προεκλογικός αγώνας είναι μπροστά και πρέπει να δοθεί μέσα σε πνεύμα ενότητας,ενώ θα μεθοδεύεται με σοβαρότητα η προετοιμασία για την ώρα της ευθύνης που είναι φανερό ότι έρχεται..

[sc:Πηγή id=”http://www.stopcartel.info/2012/05/17/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97/%CE%A4%CE%BF_%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%8E%CF%82_%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%B9_%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82_%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE_%CF%80%CE%BF%CF%85_%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/7842.html” ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *