«Τρέμει» η αστυνομία τις συγκεντρώσεις παρά τις απαγορεύσεις

Σε κλίμα πανικού η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί έστω και την τελευταία στιγμή να καταστρώσει το σχέδιο αντιμετώπισης των πολιτών οι ο[ποίοι είναι αποφασισμένοι να συγκεντρωθούν εντός του «δακτυλίου» απαγόρευσης συγκεντρώσεων και συναθροίσεων.

Ήδη έχει εγκαταλειφθεί το αρχικό στάδιο που είχε να κάνει με το μπλοκάρισμα των διαδηλωτών στα όρια του «δακτυλίου» αυτού αφού οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν επαρκούν δεδομένου ότι θα πρέπει να περιφρουρείται, παράλληλα και η περιοχή της Βουλής και του Μεγάρου Μαξίμου.

Έτσι οι δυνάμεις καταστολής προσανατολίζονται στον γνωστό σχεδιασμό που έχει να κάνει με τον «καθαρισμό» των συγκεντρωμένων από την πλατεία Συντάγματος με χημικά.

Όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να προκληθούν μικρής έστω έκτασης επεισόδια.

Κάτι που κατά την πάγια θέση της ΕΛ.ΑΣ. δεν προκαλούνται από την ίδια.

Άρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του diktionews.gr τα ενδεχόμενα είναι δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με την τοποθέτηση δυνάμεων με τέτοιον τρόπο ώστε να προκαλέσουν με την παρουσία τους το δημόσιο αίσθημα. Το δεύτερο έχει να κάνει με την … αυθόρμητη πρόκληση από πλευράς των «γνωστών – αγνώστων» με τους οποίους όμως η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει καμία σχέση όπως υποστηρίζει.

Στη ΓΑΔΑ αλλά και στο μέγαρο της Κατεχάκη πάντως επικρατεί αναβρασμός αφού η απόφαση απαγόρευσης πορειών και συγκεντρώσεων αποδεικνύεται μπούμερανγκ για την αστυνομική προσπάθεια να τηρήσει μια στοιχειώδη έστω τάξη.

diktionews.gr

3 σχόλια σχετικά με το “«Τρέμει» η αστυνομία τις συγκεντρώσεις παρά τις απαγορεύσεις”

  1. Οποιος μενει μεσα στις Βερσαλλιες και πολεμα τον εξεγερμενο λαο ειναι απο τους πρωτους που την πληρωνει.
    Εγινε μια, εγινε δυο, εγινε τρεις …. ε αι σιχτιρ φασιστομουτρα, τι θελετε να αποδειξετε, οτι ειστε νομιμοφρονες ?
    Ο νομος δεν επιβαλλεται, χαιρει σεβασμου.
    Οταν ο νομος δεν χαιρει σεβασμου τοτε δεν ειναι νομος, ειναι διαταγη.
    Διαταγες στα παιδια σας … οχι στον λαο.

    1. Aγαπητε Υπνε, οταν μια κυβερνηση δεν εκτελει γραμμα προς γραμμα αυτα που ειπε προεκλογικα τοτε ειναι παρανομη … ποσο περισσοτερο οταν κανει ακριβως τα αντιθετα απ’ αυτα που υποσχεθηκε προεκλογικα.
      Στις δημοκρατιες δεν υπαρχει αποφασιζουμε και διαταζουμε.
      Οταν μια κυβερνηση βλεπει οτι δεν μπορει να εκτελεσει καποια απο αυτα που υποσχεθηκε στον λαο …. η κανει δημοψηφισμα η παραιτειται.
      Οταν μια κυβερνηση επιλεγει την επιβολη πολιτικων για τις οποιες ποτε δεν εκανε λογο προεκλογικα στο προγραμμα της τοτε ειναι παρανομη.
      Τελος, οποιος στηριζει τις εντολες μιας τετοιας κυβερνησης στην ουσια υπηρετει την παρανομια.
       

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *