Χαμός στη Βουλή – Κίνημα “Δεν Ψηφίζω” – Πάνω απο 80 οι βουλευτές που δεν προτίθενται να ψηφίσουν το Νέο Μνημόνιο

Ακόμη και κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσουν το Μνημόνιο-Τερατούργημα! Το κίνημα «δεν ψηφίζω» στη Βουλή φαίνεται ότι λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις όσο μάλιστα αποκαλύπτεται ότι τα μέτρα είναι ακόμη πιο οδυνηρά και σκληρά απ’ ότι αρχικά υπολόγιζαν και κατά την άποψη πολλών επιβάλλεται από τους ίδιους τους βουλευτές να συμμετάσχουν στο επικοινωνιακό παιχνίδι της αντίδρασης.

Άλλωστε δεν είναι μόνο η διάσωση της χώρας που παίζει στο τραπέζι … είναι και η προσωπική τους διάσωση, σύμφωνα με εκτιμήσεις που ακούστηκαν ακόμη και δημόσια από βουλευτές.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει συνταγή προς το παρόν για να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις, στη Ν.Δ. φαίνεται να είναι σχεδόν αποφασισμένο να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, ώστε να μην ξεφύγει κανείς από την κομματική γραμμή.

Ακούγεται ότι οι βουλευτές κάθε Νομού, είτε είναι ΠΑΣΟΚ είτε Ν.Δ. συζητούν μεταξύ τους για το τι θα κάνουν καθώς αν ο ένας συνάδελφος δεν ψηφίσει τότε θα αναγκαστεί να κάνει το ίδιο και ο άλλος εάν θέλει να συνεχίσει να εκλέγεται βουλευτής στον ίδιο Νομό.

Στ.Νοβ.

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Χαμός στη Βουλή – Κίνημα “Δεν Ψηφίζω” – Πάνω απο 80 οι βουλευτές που δεν προτίθενται να ψηφίσουν το Νέο Μνημόνιο”

  1. το έχουμε ξαναδεί το έργο με τους επαναστάτες της φακής. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα είναι το μέλλον των παιδιών μας ρε!
     
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *