Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες ανήκουν στην οικογένεια Rothschild εκτός απο τρείς!

Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχετο απο τους Ρόθτσιλντς. Αυτές ήταν:

Afghanistan
Iraq
Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran

Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά τον πόλεμο στις χώρες αυτές. Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες των χωρών αυτών –εντελώς συμπτωματικά…- να βρεθούν υπό τον πλήρη έλεγχο της οικογένειας Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα. Το ίδιο έγινε και στην Γιουγκοσλαβία όπου η Κεντρική Τράπεζα της χώρας δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες και έτσι εισέβαλλαν οι «δημοκράτες» κατ’εντολή των Ρόθτσιλντ. Μετά τους δυο αυτούς πολέμους έμειναν μόνο 5 χώρες που δεν ελέγχονταν απο τους Ρόθτσιλντ:

Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran

Όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν πόσο γρήγορα στήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Βεγγάζης. Επίσης κλάπηκε και ο τεράστιος θησαυρός που υπήρχε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας από τους χρόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου ακόμη.

Μόνο 3 τράπεζες υπάρχουν πλέον που δεν ελέγχονται απο τους Ρόθτσιλντ:

Cuba
North Korea
Iran

Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι χώρες αποτελούν και τον στόχο των Ρόθτσιλντ. ΟΜΩΣ στην Κούβα, η “Επανάσταση” πραγματοποιήθηκε απο μερικούς συμπατριώτες των Ρόθτσιλντ (εβραϊκής καταγωγής δηλαδή). [Δες στο τέλος του άρθρου]

Η πρώτη παγκόσμια Τράπεζα των Ρόθτσιλντ ιδρύθηκε στην Βασιλεία της Ελβετίας το 1930 και ήταν η «Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων», (BIS).

Πηγή: http://mikephilbin.blogspot.com/2011/11/rothschild-owned-central-banks-in-all.html

ΣΙΩΝΙΣΤΉΣ ΕΒΡΑΊΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΝΤΈΛ ΚΆΣΤΡΟ

Ο ίδιος ο Φιντέλ Κάστρο έχει ομολογήσει στα απομνημονεύματά του και σε πολλές συνεντεύξεις του το εξής: Όταν πήγαινε σχολείο στην Αβάνα, οι συμμαθητές του τον φωνάζανε «Εβραίο»!..
Ωστόσο, ουδέποτε μέχρι σήμερα ο 84χρονος Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως δεν έχει παραδεχθεί ανοιχτά πως είναι απόγονος του Αβραάμ. Ο πατέρας του, Άγγελος Κάστρο, είχε έλθει στην Κούβα ως μετανάστης από την βορειοδυτική Ισπανία και σύντομα πλούτισε από τα ζαχαροκάλαμα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο πατέρας του Φιντέλ ήταν Μαρράνος, δηλαδή Ιουδαίος της Ισπανίας που εκχριστιανίστηκε για να γλυτώσει από την Ιερά Εξέταση. Αυτό το λένε οι ίδιοι οι έγκυροι Εβραίοι. Για παράδειγμα, ο κορυφαίος Γαλλο-εβραίος συγγραφέας Εντγκάρ Μορέν, στο βιβλίο του «Ο νεωτερικός κόσμος και το εβραϊκό ζήτημα», εκδόσεις του «Εικοστού Πρώτου», που έχει μεταφράσει στα ελληνικά ο διαβόητος Εβραίος ηγέτης του Ελληνικού Τροτσκισμού Σάββας Μιχαήλ, αναφέρει επί λέξει στην σελίδα 128:

«Δεν απομένει τίποτα από τον λατινοαμερικανικό Μαρρανισμό έξω από μερικάονόματα που προδίδουν την καταγωγή, όπως Καρντόσο ή Κάστρο»!..

Πώς μού ήλθε τώρα να ασχοληθώ με την φυλετική καταγωγή του Φιντέλ Κάστρο; Απλούστατα, σε προ ημερών συνέντευξή του σε 9 ξένους δημοσιογράφους, ο Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ στην διαμάχη του με το Ιράν. Είπε επί λέξει ο Κάστρο:

«Για το Ισραήλ είναι φριχτό να βρίσκεται το Ιράν τόσο κοντά στην απόκτηση πυρηνικού όπλου, αδιάφορο το πότε θα γίνει αυτό. Ακόμη και αν χρειαστούν τρία χρόνια. Είναι ανυπόφορο για τους Ισραηλινούς και αποτελεί λόγο να επιτεθούν, εάν δεν επιτεθούν οι Αμερικανοί»!!!

Την είδατε πουθενά αυτή την δήλωση στα αριστερο-κρατούμενα ελληνικά ΜΜΕ; Όχι, βέβαια, διότι ο Φιντέλ είναι η ιερή αγελάδα του Παγκόσμιου Σοσιαλισμού και επί μισό αιώνα αποτελεί την σεξουαλική ονείρωξη όλων των Ελλήνων Αριστερών.
Να θυμηθούμε και ότι και ο Ιδρυτής του ΚΚΕ, Εβραίος δημοδιδάσκαλος Αβραάμ Μπεναρόγια, πέθανε 92 ετών το 1979 στο Ισραήλ σαν φανατικός Σιωνιστής, ενώ σε όλη την ζωή του ήταν Διεθνιστής. Μακάρι να δούμε κάτι τέτοιο και με τον Φιντέλ Κάστρο, μπάς και ξεφτιλιστεί οριστικά ο εβραιο-κινούμενος Σοσιαλ-κομμουνισμός…

O Roger Peyrefitte στο “les juif” (κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τον “Κάκτο”) αναφέρει το όνομά του στο οπισθόφυλλο. Γράφει και για άλλους, μεταξύ αυτών κι ο Μεταξάς, κι ας φαίνεται απίστευτο!

udemand

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες ανήκουν στην οικογένεια Rothschild εκτός απο τρείς!”

  1. Εδω ο ιδιος ο Λενιν εχει πει πριν το 1924 (ετος που πεθανε) ενω εχει νικησει τους Λευκους …. οτι το κρατος ειναι σαν ενα αυτοκινητο που ο οδηγος στριβει το τιμονι αριστερα και οι ροδες του αυτοκινητου ως εκ θαυματος στριβουν δεξια.
    Ποιος Καστρο … και γιατι ζει ακομα ?
    Υπαρχει περιπτωση να ξεφυγεις απο δηλητηριωδεις μελισσες ας πουμε ?
    Η απο το ταδε σπανιο κουνουπι που εχει τοξινες επανω του οι οποιες σε σκοτωνουν μονο απο τη μυρωδια.
     
    Αφηστε ρε παιδια … αφηστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *