Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

10.000 στρατιωτικοί έστειλαν μήνυμα που δεν μπορεί να αγνοηθεί

Η συγκέντρωση των στρατιωτικών ήταν τεράστια, για τα δεδομένα του χώρου των Ενόπλων Δυνάμεων. Και οι στρατιωτικοί που εμφανίστηκαν με στολή σχετικά αρκετοί αν αναλογιστούμε το κλίμα που επικράτησε τις τελευταίες εβδομάδες στις Ένοπλες Δυνάμεις,με αποκορύφωμα την διαταγή Κωσταράκου. Η πορεία έδειξε το μέγεθος. Η κορυφή πέρα από το Σύνταγμα και οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Καλυθμώνος να είναι ακόμη ένα συμπαγές πλήθος!

Η συγκέντρωση ήταν πυκνή και μεγάλη και έστειλε ένα μήνυμα: η απόγνωση μπορεί να βγάλει στο δρόμο ακόμη και ανθρώπους που πριν τρία χρόνια δεν γνώριζαν τι θα πει διαδήλωση. Κι αν οι στρατιωτικοί , το πιο πειθαρημένο κομμάτι του ελληνικού λαού επιλέγει να βγει στο δρόμο, τότε είναι βέβαιο ότι κάποιοι πρέπει να προβληματιστούν ιδιαίτερα σοβαρά. Και σ΄ αυτούς δεν συμπεριλαμβάνετε ο Τσουκαράκης, ο Τσάκαλος και ο ΣΥΣΜΕΔ!

Ας αναλογιστούν όσοι χαράσσουν πολιτική -αν τη χαράσσουν- και όσοι δεν τολμούν να βάλουν κόκκινες γραμμές ποιος πραγματικά έβγαλε τους στρατιωτικούς στο δρόμο. Ο ΣΥΣΜΕΔ και η ηγεσία του για τους οποίους μέχρι πρόσφατα έλεγαν ότι δεν εκπροσωπεί κανένα παρά τα λίγα μέλη του ή οι ίδιοι που με τα μέτρα-βόμβες τίναξαν στον αέρα ζωές ανθρώπων και οικογενειών;

Γιατί στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν πολλές χιλιάδες στρατιωτικοί. Και μαζί τους πάρα πολλοί Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων, με πιο πρόσφατο το στρατηγό Ζιαζιά!

Ποια θα είναι τώρα η συνέχεια; Ελπίζουμε όχι η “παραδειγματική τιμωρία” όσων στρατιωτικών εμφανίστηκαν με στολή. Το καζάνι βράζει δεν χρειάζεται κανείς να φουντώσει κι άλλο την φωτιά. Ψυχραιμία και λογική απαιτείται. Όχι όμως απ΄ όσους διαδήλωσαν. Αυτοί την έδειξαν με τη στάση τους στη συγκέντρωση. Απ΄όσους με τον τρόπο τους,τις δηλώσεις και κυρίως τις πράξεις τους, απαιτείται ψυχραιμία.

Για να επανέλθει γαλήνη στις Ένοπλες Δυνάμεις, ακόμη και μέσα σ΄ αυτή την απίστευτη και ατελείωτη οικονομική καταιγίδα.

www.onalert.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to 10.000 στρατιωτικοί έστειλαν μήνυμα που δεν μπορεί να αγνοηθεί

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  EΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ:
  Ερώτηση κατέθεσαν τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Ρένα Δούρου, Θοδωρής Δρίτσας και Δημήτρης Τσουκαλάς, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, σχετικά με την δήλωση του Ελληνα Διπλωμάτη κυρίου Χρυσανθόπουλου, ότι η Βlackwater θα αναλάβει την φύλαξη του ελληνικού κοινοβουλίου. Ερωτάται λοιπόν για ποιον λόγο ακόμα ο Υπουργός δεν έχει διαψεύσει το σχετικό δημοσίευμα.  
   
  “Η σύγχυση σχετικά με την ανάληψη της φύλαξης του κτιρίου της Βουλής, που προκλήθηκε από συνέντευξη Έλληνα διπλωμάτη σε καναδική, ειδησεογραφική ιστοσελίδα (του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου στις 17 Δεκεμβρίου 2012 στη διαδικτυακή εφημερίδα του Καναδά, The Millstone), συντηρείται γιατί παρά το γεγονός ότι η εταιρία, μέσω του εκπροσώπου της, με ανακοίνωση προς το περιοδικό Newstatesman (24 Φεβρουαρίου), δήλωσε ότι «ποτέ σήμερα ή στο παρελθόν, είχε προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε οποιοδήποτε τμήμα της ελληνικής κυβέρνησης», η ίδια η κυβέρνηση, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δεν διαψεύδουν τα περί του αντιθέτου αναγραφόμενα στον Τύπο.
  Τα ερωτήματα που τίθενται είναι απλά, έχουν ωστόσο καίρια σημασία για το πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση την εθνική κυριαρχία.
  Ερωτάται λοιπόν ο κ. Υπουργός:
  · Υπήρξε ποτέ κάποια επαφή με ιδιωτική εταιρία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών, προκειμένου να αναλάβει τη φύλαξη του Κοινοβουλίου ή άλλων δημοσίων χώρων ή να προσφέρει τεχνογνωσία ή εκπαίδευση ή κάποιον συνδυασμό των παραπάνω;
  · Αν υπήρξε, ποια ήταν η κατάληξή της;
  · Γιατί μέχρι σήμερα ο κ. Υπουργός δεν έχει μπει στον κόπο να διαψεύσει τα αναγραφόμενα στον Τύπο;
  · Γιατί, συγκεκριμένα δεν διέψευσε δημοσίευμα της Athens News  της 1ης Αυγούστου του 2012, σύμφωνα με το οποίο: «Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να αναδιατάξει τα καθήκοντα περίπου 1.000 αστυνομικών, 100 περιπολικών και 60 δικυκλιστών. Μια ιδιωτική εταιρία ασφαλείας θα αναλάβει την ασφάλεια του κτιρίου της Βουλής;”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>