Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Έτσι ολοκλήρωσαν τη δυσφήμιση της χώρας

Αν δεν κάνω λάθος, η κυβέρνηση Παπαδήμου σχηματίστηκε υπό την πίεση που προκλήθηκε από τις παλινδρομήσεις Παπανδρέου και τα περί δημοψηφίσματος (ενώ τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο σούπερ-κούρεμα).

Αν δεν κάνω επίσης λάθος, ο κ. Παπαδήμος ανέλαβε υπό την προϋπόθεση πως ως τεχνοκράτης θα διαπραγματευόταν με τέτοιον τρόπο, ώστε το PSI να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Αυτό σημαίνει πως ανέλαβε να φέρει σε πέρας το «πείραμα» που επιβλήθηκε στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας απομείωση του χρέους με ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ συμμετοχή των ιδιωτών που διακρατούν ελληνικά ομόλογα.

Δηλαδή χωρίς η συμμετοχή να εξελιχθεί σε αναγκαστική και χωρίς να υπάρξει πιστωτικό γεγονός και χωρίς να ενεργοποιηθούν τα CDS.

Τελικά, όμως, η συμμετοχή έγινε αναγκαστική (με την γνωστή ενεργοποίηση των ρητρών συλλογικής ευθύνης), υπήρξε πιστωτικό γεγονός και τα CDS ενεργοποιήθηκαν!

Επομένως, ο κ. Παπαδήμος, που δέχθηκε μια κυβέρνηση πενήντα ατόμων και διατήρησε στη θέση του υπουργού των Οικονομικών τον κ. Βενιζέλο, απέτυχε στην αποστολή του.

Όλα τα υπόλοιπα, περί «ιστορικής συμφωνίας» και «ανάσας» και «νέας αφετηρίας» (νέος όρος στο πάνθεον της προπαγάνδας) είναι απλώς φληναφήματα.

Έτσι, το PSI εξελίχθηκε στην επισφράγιση της δυσφήμησης της χώρας με τον πλέον οδυνηρό τρόπο.

Έγινε η δεύτερη πράξη της τραγωδίας.

Εξηγούμαι: Σε πρώτη φάση, οι κύριοι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου δυσφήμησαν τη χώρα στους ηγέτες της ΕΕ.

Σε δεύτερη φάση, δηλαδή με το PSI και το γεγονός ότι οι «μικροί» ομολογιούχοι βλέπουν τώρα τα χρήματά τους να εξανεμίζονται, οι κύριοι Παπαδήμος και Βενιζέλος, δυσφήμησαν τη χώρα και στους ιδιώτες.

Ποιος θα εμπιστευτεί στο μέλλον την Ελλάδα και ποιος θα αγοράσει ελληνικά ομόλογα, όταν όλοι γνωρίζουν πως η χώρα χρεοκοπεί Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και κουρεύει τα ομόλογα των ιδιωτών (Ελλήνων και ξένων) που έκαναν το λάθος να εμπιστευτούν τα ελληνικά ομόλογα;

Αυτό υποστήριξα το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή», στο Μέγκα και πριν προλάβω να αποσώσω τη φράση μου, ήλθε η επιβεβαίωση από τον ανταποκριτή του καναλιού στις Βρυξέλλες, Μανώλη Σπινθουράκη.

Βγήκε στον αέρα διαρκούσης της εκπομπής και επιβεβαίωσε πως ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Τρισέ και οι υπουργοί των Οικονομικών της Ευρωζώνης έλαβαν την διαβεβαίωση από τον κ. Βενιζέλο ότι δεν θα υπάρξει διακριτική μεταχείριση μεταξύ των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ομολογιούχων.

Και πώς θα ήταν δυνατόν να συμβεί κάτι το διαφορετικό, άλλωστε! Αυτά είναι κουβέντες για εσωτερική κατανάλωση.

Στην πράξη, ήταν από την αρχή βέβαιο πως όλοι θα έχαναν τα λεφτά τους.

Και ο κ. Γιουνκέρ ξεκαθάρισε ακριβώς αυτό: Ότι δεν πρόκειται να ληφθεί μέριμνα για κανέναν και επομένως θα κουρευτούν όλα τα ομόλογα!

Στην Αθήνα, τα παπαγαλάκια της… νέας σωτηρίας μας καλούσαν σε πανηγυρισμούς, αλλά… με μέτρο!

Η προσπάθεια που θα καταβληθεί μέχρι τις εκλογές θα επικεντρωθεί σε μια προπαγανδιστική εκστρατεία περί επιτυχημένου διδύμου (Παπαδήμου – Βενιζέλου) και περί ευτυχούς έκβασης της… χρεοκοπίας!

Και ο κ. Βενιζέλος, επιθυμεί να οδεύσει προς την εκλογική αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής ως ο επιτυχημένος, που χάρη στις προσπάθειές του… χρεοκοπήσαμε χωρίς να χρεοκοπήσουμε!

Με τα ίδια διαπιστευτήρια «επιτυχίας» θα οδεύσει και προς τις εθνικές εκλογές, ως επικεφαλής πλέον του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή την «επιτυχία» θα προβάλει και στον (σύντομο) εσωκομματικό προεκλογικό του αγώνα με νέα συνέντευξη Τύπου και διάγγελμα προς τον λαό (του).

Η αλήθεια, βέβαια, είναι διαφορετική:

Το PSI θα ήταν επιτυχημένο αν δεν είχε καταστεί αναγκαστικό, αν οι μικροί ομολογιούχοι δεν είχαν χάσει τα χρήματά τους, αν δεν είχε προκληθεί πιστωτικό γεγονός και αν δεν είχαν ενεργοποιηθεί τα CDS.

Αν δηλαδή το PSI δεν είχε εξελιχθεί σε άλλη μια δυσφήμηση της χώρας. Αυτή τη φορά στα μάτια των ιδιωτών!


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>