Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

31% στη ΝΔ και 21% στο ΠΑΣΟΚ δίνει η τελευταία δημοσκόπηση!!!

Ασφαλείς (ασφαλέστατες) πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΝΔ έχει ήδη ξεπεράσει το ψυχολογικό φράγμα του 30% και κινείται ανοδικά, αφού εξακολουθεί να πιέζει σημαντικά τον Π. Καμμένο και την Χρυσή Αυγή…

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εάν καταφέρει να επαναπατρίσει κάποιους δικούς της ψηφοφόρους που τις τελευταίες εβδομάδες φλερτάρουν με τα κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της, τότε θα αγγίξει το φάσμα της Αυτοδυναμίας.

Η τελευταία δημοσκόπηση έχει ήδη φτάσει (από τις 12 το μεσημέρι) στα χέρια των επιτελών της ΝΔ. Αυτήν την ώρα την μελετούν για να καταλήξουν σε τελικά συμπεράσματα. Στέλεχος που βρίσκεται στη σύσκεψη μας είπε πριν από λίγο ότι “ακόμη δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας για την Αυτοδυναμία”. Από τα αξιοσημείωτα αυτής της δημοσκόπησης είναι ότι η αδιευκρίνιστη ψήφος βρίσκεται ακόμη σε υψηλά επίπεδα. Αυξημένη εξακολουθεί να είναι η βούληση των ψηφοφόρων να προσέλθουν στις κάλπες και να μην προτιμήσουν τις παραλίες.

Η Χρυσή Αυγή και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χάνουν κάθε ώρα έδαφος, αφού πολλοί ψηφοφόροι μετά από μία περίοδο άρνησης και αντίδρασης μοιάζουν να επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο.

Στη Συγγρού επιμένουν ότι εάν μέσα στις επόμενες ημέρες διατηρηθεί η ίδια κινητικότητα στο δεξιό τμήμα του πολιτικού φάσματος, η ΝΔ θα αγγίξει το μαγικό ποσοστό του 34% που κάτω από κάποιες άλλες προϋποθέσεις δίνει την αυτοδυναμία.

Στα υπόλοιπα κόμματα:
Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να ξεπερνά το ψυχολογικό όριο του 20% , ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ παλεύουν για την τρίτη θέση, ακολουθεί ο Κουβέλης, ο Καμμένος, η Χρυσή Αυγή, ο Καρατζαφέρης και η Ντόρα.
Ίδωμεν…

taxalia.blogspot.com

 

Δικό μας σχόλιο:  Το τελευταίο διάστημα, το blog, από  όπου αναδημοσιεύουμε την παραπάνω είδηση, μας προβληματίζει. Έχει αποκτήσει προπαγανδιστικό λόγο υπέρ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά το κυριότερο, αφαίρεσε τη δυνατότητα να σχολιάζουν οι αναγνώστες.

Αναρωτιέμαι αν με πλήρωναν, θα άλλαζα γραμμή και θα αφαιρούσα τα σχόλια;


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to 31% στη ΝΔ και 21% στο ΠΑΣΟΚ δίνει η τελευταία δημοσκόπηση!!!

 • KostasL

  Πράγματι ! Ταχάλια έχουν τα χάλια τους…
   
  Το μαύρο χρήμα κυκλοφορεί σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών…
   
  Όποιος προλάβει μπουκώνεται, τώρα που λεφτά όντως υπάρχουν και μοιράζονται !
   
  ΔΩΣΤΕ ΜΩΡΕ ΜΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !
   
  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ! ΚΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>