Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Θέλω ….. Τρόϊκα

γράφει ο ANENDOTOS

Καλό Σαββατοκύριακο.

Επειδή κάποιοι ίσως μη επαρκώς ενημερωμένοι σας τρομάζουν για ότι πώλησαν ή θα πωλήσουν τα δάνεια οι τράπεζες σε ξένες εταιρίες ή τράπεζες και ΔΕΝ θα ισχύει το ελληνικό δίκαιο…ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ !!!

Στην Ελλάδα -όποια- και αν είναι ισχύει ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και αυτό εφαρμόζετε.Εάν έστω ακόμα και εάν με δόλιο στην καλομιλουμένη πούστικο-τρόπο αναγράφει τέτοιο η σύμβαση δανείου ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ ως καταχρηστικός όρος που δεν έγινε διαπραγμάτευση…

Εξάλλου το αγγλοσαξωνικό δίκαιο που γράφτηκε ότι θα ισχύσει…ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με το ελληνκό και δεν είναι ούτε οι πολλοί δικηγόροι μας και δικαστές μας εκπαιδευμένοι σε αυτό.

-Όσον αφορά τον περιβόητο νόμο Κατσέλη….είναι συμφέρον μας να τον αφήσουν ως έχει.Άλλωστε ο κ.Σκορδάς είναι ο πιο ακατάλληλος να το διαπραγματευτεί…γιατί απλά …ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ή ΔΟΛΙΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Αδιαφορείστε πλήρως σε όλα αυτά τα τραπεζιτικά και εάν γίνει ανακεφαλαίωση ή συννένοση ΕΘΝΙΚΗΣ/EUROBANK ή πού θα βρουν τα χρήματα ή κρατικοποιηθούν ή τις ελέγξει η τρόϊκα,ή πωλήσουν δάνεια που ήδη το έχουν κάνει,ή εάν διαλύσουν που ατό ΕΥΧΟΜΑΙ αλλά Ο  Λ  Ε  Σ  και οι μέτοχοί τους να ενταχθούν εάν γίνεται στον νόμο Κατσέλη.
Ας ψάξουμε ΕΙΔΙΚΟ δικηγόρο που να είναι ΠΑΝΩ από ΟΛΑ   Α  Ν  Θ  Ρ  Ω  Π  Ο  Σ,μετά τα άλλα.

Δεν την λυτώνουν οι τράπεζες ΟΤΙ και να κάνουν.Πέραν που αναμένουμε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για τις ευθύνες τους ,υπάρχει και ΟΡΓΗ  ΛΑΟΥ που δεν επιτρέπεται έφεση.Ας οργανωθούμε να γίνουμε ΠΟΛΛΟΙ να έχουμε δύναμη και θα τα κουβεντιάσουμε σύντομα.Προβλέπω να πάθουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από μας.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ :

ΟΥΔΕΠΟΤΕ  συγχωρούμε τράπεζες και ΠΟΛΛΟΥΣ από τους υπαλλήλους τους που με την  ώρα τους θα λογοδοτήσουν προσωπικά….και άστους να επικαλούνται την ευθύνη ΄΄προστήσαντος΄΄

Παλιά τον αστυνομικό τον έλεγαν μπ….κτλ.Τον τραπεζοϋπάλληλο που έπαιρνε μπόνους από τις υπογραφές συμβάσεων δανείων και μας βραχυκύκλωσε ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ;

Πώς θα τον αποκαλούμε όταν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ απειλεί απελπισμένους δανειολήπτες -¨οχι ενημερωμένους-για κατασχέσεις για αστεία ποσά.

Πώς θα τον αποκαλούμε ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας υπέδειξε τι υπογράφαμε;

Πώς θα τον αποκαλούμε που μας κάλεσε για ρύθμιση και μας εξαπάτησε υπογράφοντας την αναγνώριση του παλαιού χρέους;

ΘΕΛΩ την τρόϊκα ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ-ΤΡΑΠΕΖΑ  και ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ για να δούμε άσπρη μέρα.Να σταματήσουν να μας κλεβουν ,εκμεταλλεύονται ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,να μας δυναστεύουν.

ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΕΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ  Ο Χ Ι   Ο      Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Σ πολιτικός;

ΖΗΤΩ η Τρόϊκα…μην σας κοροϊδέουν δημοσιογραφίσκοι,κίτρινα έντυπα και τα πιστεύετε.ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ και όχι ο ΛΑΟΣ που τον κοροϊδεψαν και δειλά δειλά μας σιγοψυθιρίζουν φταίμε και εμείς !!! ΠΟΥΥΥΥΥ;;;; Επειδή δεν πήρα απόδειξη από τον καφετζή , καφενείο ,φούρναρη  …ενώ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ πού πήγαν ΜΟΠ 1 -2,ΝΤΕΛΟΡ 1-2,ΣΑΝΤΕΡ 1-2 …που έπρεπε να έχει ανατυξιακά απογειωθεί η Ελλάδα και όχι να πηγαίνει μα τον αραμπά….

Θέλω τροϊκάνους ΠΑΝΤΟΥ,πρωθυπουργό,υπουργούς,τραπεζίτες,εκπαιδευτικούς{που δεν κάνουν ιδιαίτερα},γιατρούς{χωρίς φακελλάκια},δημ.υπαλλήλους{χωρίς μίζες} κτλ….

https://www.daneiakartes.info/?p=32117


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Θέλω ….. Τρόϊκα

 • babygirl

  Συμφωνώ με τις απόψεις σου και προσθέτω……
  κακούργοι υπηρέτες σκοτεινών δυνάμεων υποδούλωσης της χώρας
  εσείς που καταντήσατε το λαό σας αυτόχειρες
  να σας πνίξει το αίμα των αθώων
  ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ 50ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
  Για πόσο ακόμα θα κοιμόμαστε ρε παιδιά ??????? κάηκε η Αθήνα για τη δολοφονία του μικρού Γρηγορόπουλου
  που είναι η νεολαία ?????? ούτε τους ενδιαφέρει που κάθε ημέρα δολοφονούνται οι γονείς τους ?????

 • ANENDOTOS

  Το σχόλιο μεταφέρθηκε εδώ

  Απορίες….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>