Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

4.000 ‘Ελληνες καταθέτες μετέτρεψαν 500 εκατ.ευρώ μέχρι και σε… νορβηγικές κορόνες

Οι Έλληνες καταθέτες που έχουν επιλέξει να μετατρέψουν τα ευρώ τους από… δολάριο Αυστραλίας μέχρι κορόνα Νορβηγίας… ανέρχονται σε 4.000.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα “Real News” ο παραπάνω αριθμός καταθετών με συνολικές καταθέσεις 500 εκατ. ευρώ μετέτρεψαν τις αποταμιεύσεις τους σε άλλα νομίσματα. Σε πρώτη προτίμηση έρχεται το δολάριο Αυστραλίας, ενώ σταθερή αξία παραμένει το δολάριο ΗΠΑ.

Τα στοιχεία της εφημερίδας από τραπεζικούς κύκλους λένε επίσης ότι ζήτηση έχει και το δολάριο Καναδά, ενώ ορισμένοι μετατρέπουν τα ευρώ τους και σε κορόνες Νορβηγίας.

Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες γυρίζουν την πλάτη στα κρατικά ομόλογα, όπως της Γερμανίας και της Γαλλίας. Οι ίδιες πηγές ότι πια δεν παρατηρείται μεγάλη εκροή καταθέσεων προς το εξωτερικό, ωστόσο υπάρχει σταθερή εκροή καταθέσεων για την κάλυψη άμεσων αναγκών, λόγω τρομερής οικονομικής δυσπραγίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>