500 στρατιώτες στο “μέτωπο” των σκουπιδιών!”Εκτροπή”,λένε αξιωματικοί!

“Κανένας δεν μπορεί να υποχρεώσει στρατιώτη ή στέλεχος των ΕΔ να συμμετάσχει στην αποκομιδή σκουπιδιών.Δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει κανένα στρατιώτη ή στέλεχος για απείθια, αν αρνηθεί να συμμετάσχει. Είναι απλό. Η συμμετοχή δεν μπορεί παρά να είναι εθελοντική”! Αυτή είναι η άποψη όχι ενός αλλά πολλών ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών των Γενικών Επιτελείων,πλην ίσως του ΓΕΕΘΑ, που φαίνεται να έχει στα χαρτιά έτοιμο σχέδιο δράσης χωρίς όμως να γνωρίζει πως μπορεί να το εφαρμόσει αφού υπάρχουν τεράστια προβλήματα.

Στα χαρτιά το ΓΕΕΘΑ έχει έτοιμα οχήματα, 171 οδηγούς και 500 στρατιώτες! Επί της ουσίας δεν έχει τίποτα,γιατί οι επιτελείς ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, έχουν θέσει τα εξής σημαντικά και απολύτως λογικά προβλήματα:

•Υγειονομική κάλυψη
των στρατιωτών που θα κληθούν να μαζέψουν σκουπίδια.Θεωρείται αδιανόητο να αναλάβει τέτοια ευθύνη η ηγεσία των ΕΔ και να στείλουν χωρίς τα απαραίτητα εμβόλια και ότι άλλο προβλέπεται από υγειονομική κάλυψη έστω κι ένα στρατιώτη.Δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα γι΄ αυτό το θέμα από τους υπουργούς που εμπλέκονται στο θέμα.

•Νομικό καθεστώς. Δεν υπάρχει καμία νομική κάλυψη για τις στρατιωτικές δυνάμεις που θα βγουν στο δρόμο και αυτό έχει επισημανθεί στο ΓΕΕΘΑ,το οποίο και συνομιλεί με τον ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη.

Επί της ουσίας οι στρατιωτικοί είναι αυτοί που προειδοποιούν την πολιτική ηγεσία ότι η έξοδος του στρατού στους δρόμους με τον τρόπο που ζητείται και επιχειρείται να γίνει αποτελεί ουσιαστικά “εκτροπή”.

Και είναι αλήθεια ότι αν ξεκινήσει αυτή η λογική της χρησιμοποίησης των ΕΔ σε προβλήματα που προκαλούνται από απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων σε οποιοδήποτε κλάδο ,τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά σ΄ αυτή τη χώρα.

Ο κ.Μπεγλίτης,μπορεί να μην το έχει αντιληφθεί, αλλά ρισκάρει πάρα πολλά αυτές τις ώρες. Κινδυνεύει να “χρεωθεί” την έξοδο στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους που δεν θα έρθουν αντιμέτωπες με τους λόφους σκουπιδιών ,αλλά και με εξαγριωμένους -όχι άδικα- απεργούς. Αυτά είναι αδιανότητα.

www.onalert.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.