Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

90% κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προβλέπει η JP Morgan

Όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία ειδήσεων, ο διεθνής οίκος βλέπει 90% πιθανότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με 67% πιθανότητα να συνεχίσουν την εφαρμογή μέτρων λιτότητας.

Παράλληλα η JP Morgan εκτιμά πως Υπάρχει 20% πιθανότητα η Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη τον επόμενο χρόνο.

Η JP Morgan, υπολογίζει στο 33% την πιθανότητα για εκδήλωση κοινωνικών αναταραχών που θα υπονομεύσουν τις μεταρρυθμίσεις και θα οδηγήσουν σε προστριβές με την τρόικα.

Στην περίπτωση που η δημόσια αντιπαράθεση στα μέτρα λιτότητας αυξηθεί δραματικά, υπάρχει 50% πιθανότητα η Ελλάδα να φύγει από την ευρωζώνη.

“Το επιχείρημα ενάντια σε μια έξοδο από την ευρωζώνη, ακόμα και αν η κατάσταση επιδεινωθεί σημαντικά, παραμένει ο κίνδυνος μετάστασης, η αποτροπή ανάληψης ρίσκου και η δυνατότητα αναδιάρθρωσης ομολόγων του επίσημου τομέα” σημειώνει η JP Morgan.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>