Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

Aναγνώστης δίνει οδηγίες για τις προσεχείς εκλογές…

Όσοι έχετε αθεράπευτα φανατισμένους γέρους που θα πάνε να καταστρέψουν την χώρα και το μέλλον σας με την ψήφο τους.

1) Κλειδώστε τους στο σπίτι κατά λάθος την μέρα των εκλογών.(μην ξεχάσετε να τους κόψετε το τηλέφωνο και να πάρετε τα κινητά.)

2) Αν δεν μπορέσετε να τους κλειδώσετε, πείστε τους από μέρες πριν ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος άλλαξαν το σήμα του κόμματος τους και το έκαναν…. (ανάλογα με το τι θέλουμε να ψηφίσουν.)

3) Για τις έξυπνες και αθεράπευτα φανατικές μάνες πείτε τις ότι είστε υποψήφιος σε ένα μικρό κόμμα σε άλλη περιφέρεια για να μιλήσει το μητρικό φίλτρο.

4) Αν δεν πιάνει τίποτε από αυτά, φροντίστε το βράδυ της παραμονής να πάρετε τα έτοιμα ψηφοδέλτια από την τσέπη και να τα κάνετε μερικά διακριτικά σημαδάκια ώστε να βγουν άκυρα.(το τέλειο κόλπο: προσθέστε στον υπολογιστή κάτω από τα ονόματα του ψηφοδελτίου δυο τρία ακόμη, χαμπάρι δεν θα πάρουν).

5) Όσοι έχετε «κομματόσκυλα» στην γειτονία σας και αυτοκίνητο που είναι για απόσυρση, στηθείτε από τις 7 το πρωί στην γωνία και μόλις βγει ρίχτε τους μία ίσα –ίσα να χάσουν τις εκλογές.

6) Αν δείτε ότι δεν πιάνει τίποτα από τα παραπάνω υπάρχει το τέλειο κόλπο αλλά χρειάζεται ομαδικότητα. Στήστε ένα μαϊμού εκλογικό κέντρο και αφήστε τους να ψηφίσουν ότι τραβάει η καρδιά τους!

7) Επειδή πολλοί σκέφτεστε τα υπνωτικά χάπια, καλύτερα να τα αποφύγετε χωρίς συνταγή γιατρού! Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τους γιατρούς!

8) Μπορείτε να τους πείσετε ότι οι εκλογές τελικά θα γίνουν το άλλο Σαββατοκύριακο και να τους στείλετε εκδρομή ή να τους στείλετε εκδρομή με την ελπίδα να επιστρέψουν για να ψηφίσουν και τελικά να φροντίσετε η ελπίδα να πεθάνει….τελευταία.

9) Επειδή πολλοί γονείς δεν σας έχουν εμπιστοσύνη και θα πάρουν ταξί…φροντίστε ο ταξιτζής κάτω από το σπίτι να είναι δικό σας πρόσωπο. Μετά στείλτε τους για παράδειγμα στο Βόλο, ή χαλάστε το ταξί κάπου που να μην έχει ψυχή…ε να μην τα λέω όλα εγώ, σκεφτείτε κι εσεις κάτι…

10) Πείτε τους ότι αυτοί που θα ψηφίσουν καταστρέφουν τα δικά σας όνειρα, και δείξτε τους την νέα μισθοδοσία σας…δεν θα πιάσει αλλά είναι μια ύστατη προσπάθεια!!!

Αναγνώστης

tro-ma-ktiko.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Aναγνώστης δίνει οδηγίες για τις προσεχείς εκλογές…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>