Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Aνοίγει την «ψαλίδα» ο ΣΥΡΙΖΑ – Καταρρέουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Προέλαση Χρυσής Αυγής

Δημοσκόπηση της VPRC δείχνει εμπέδωση της πολιτικής κυριαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ που είχε αρχίσει να καταγράφεται με σαφήνεια από τον Σεπτέμβριο,με +5% έναντι της ΝΔ, την τελευταία για δεύτερη στην σεριά δημοσκόπηση να υποχωρεί στα επίπεδα των εκλογών του Μα:ιου (συν το ποσοστό της ΔΗΣΥ), σταθερή την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση με 12,5% παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που έχει εξαπολυθεί από τους πάντες σε βάρος της.

Το ΠΑΣΟΚ πέφτει στην έβδομη θέση, το ΚΚΕ ενισχύεται και για πρώτη φορά φτάνει το 6,5%, το ίδιο ποσοστό με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που δείχνουν σταθεροί, με τα ερωτήματα για την δυναμική τους και την πολιτική τους πλατφόρμα να εξακολουθούν.

Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής (όχι πρόθεση ψήφου), δηλαδή με αναγωγή των αναποφάσιστων, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31,5% έναντι 26,5%. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα με 12,5%. Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ εμφανίζονται στο 6,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ στο 5,5%. Το ΠΑΣΟΚ είναι έβδομο κόμμα με 5%. «Άλλο κόμμα» συγκεντρώνει 6%.

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 16,8%, ο Αλέξης Τσίπρας 9,5%, ενώ η επιλογή «κανένας» 51%. Η έρευνα έγινε για λογαριασμό του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>