Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Credit event και νέα μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές

Το νέο πιστωτικό γεγονός που αναμένεται στις 15 Μαϊου, με την αθέτηση πληρωμής ομολόγων ξένου δικαίου 450 εκατ. ευρώ, θα είναι ο πρώτος «πονοκέφαλος» της όποιας νέας κυβέρνησης προκύψει από τις εκλογές, ενώ ακολουθούν ο έλεγχος εφαρμογής του Μνημονίου και νέα μέτρα 11,6 δισ. ευρώ. Η συνολική αξία των ομολόγων οι κάτοχοι των οποίων αρνήθηκαν να υπαχθούν στο «κούρεμα» είναι 6,5 δισ. ευρώ. Το πρώτο από αυτά τα ομόλογα πρέπει να πληρωθεί στις 15 Μαϊου και φυσικά, αφού αυτό δε θα γίνει, θα έχουμε άλλη μία «επιλεκτική χρεοκοπία» και ενεργοποίηση των CDS.

Η εξέλιξη θα μπορούσε να έχει επιπλοκές, δεδομένου ότι θα κληθεί να την χειριστεί είτε μία εντελώς νεοσύστατη κυβέρνηση, είτε η απερχόμενη, πιθανότατα εν μέσω ενός σκηνικού πολιτικής αστάθειας και έντονων διεργασιών.

Αμέσως μετά θα γίνει ο πρώτος έλεγχος από τους επικεφαλής των δανειστών σχετικά με την υλοποίηση του Μνημονίου, ενώ αναμένεται να οριστικοποιηθούν και νέα μέτρα 11,6 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-14.

Μάλιστα, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, σε περίπτωση που η ύφεση στην ελληνική οικονομία είναι φέτος μεγαλύτερη του 4,7%, αναπόφευκτα θα χρειαστούν και πρόσθετα μέτρα –πέραν των 11,6 δισ. ευρώ.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>