Credit event και νέα μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές

Το νέο πιστωτικό γεγονός που αναμένεται στις 15 Μαϊου, με την αθέτηση πληρωμής ομολόγων ξένου δικαίου 450 εκατ. ευρώ, θα είναι ο πρώτος «πονοκέφαλος» της όποιας νέας κυβέρνησης προκύψει από τις εκλογές, ενώ ακολουθούν ο έλεγχος εφαρμογής του Μνημονίου και νέα μέτρα 11,6 δισ. ευρώ. Η συνολική αξία των ομολόγων οι κάτοχοι των οποίων αρνήθηκαν να υπαχθούν στο «κούρεμα» είναι 6,5 δισ. ευρώ. Το πρώτο από αυτά τα ομόλογα πρέπει να πληρωθεί στις 15 Μαϊου και φυσικά, αφού αυτό δε θα γίνει, θα έχουμε άλλη μία «επιλεκτική χρεοκοπία» και ενεργοποίηση των CDS.

Η εξέλιξη θα μπορούσε να έχει επιπλοκές, δεδομένου ότι θα κληθεί να την χειριστεί είτε μία εντελώς νεοσύστατη κυβέρνηση, είτε η απερχόμενη, πιθανότατα εν μέσω ενός σκηνικού πολιτικής αστάθειας και έντονων διεργασιών.

Αμέσως μετά θα γίνει ο πρώτος έλεγχος από τους επικεφαλής των δανειστών σχετικά με την υλοποίηση του Μνημονίου, ενώ αναμένεται να οριστικοποιηθούν και νέα μέτρα 11,6 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-14.

Μάλιστα, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, σε περίπτωση που η ύφεση στην ελληνική οικονομία είναι φέτος μεγαλύτερη του 4,7%, αναπόφευκτα θα χρειαστούν και πρόσθετα μέτρα –πέραν των 11,6 δισ. ευρώ.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.