Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Eurobank και …. ξερό ψωμί ρε!

γράφει ο Begar

Κάθε μήνα πηγαίνω στο τοπικό υποκατάστημα της λατρεμένης Eurobank και καταθέτω τη δόση του στεγαστικού δανείου μου, στο μηχάνημα για αυτόματες πληρωμές, έτσι ώστε να μην περιμένω στην ουρά.

Το μηχάνημα δέχεται μόνο χαρτονομίσματα και έτσι στρογγυλεύω το ποσό προς τα πάνω, αναγκαστικά. Δηλαδή πληρώνω περίπου κάτι μεταξύ 1 και 2  ευρώ παραπάνω, απ’ όσο είναι η δόση.

Σήμερα, έτυχε το μηχάνημα να είναι χαλασμένο και αναγκαστικά, μπήκα στην ουρά για να καταθέσω με βιβλιάριο  το οποίο φυσικά ενημερώθηκε και για όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.  Κοιτάζω τις εγγραφές και διαπιστώνω ότι κάθε μήνα ο λογαριασμός μου μηδενίζεται. Υπόλοιπο μηδέν!

Πηγαίνω λοιπόν σε ένα γραφείο, από αυτά που γράφουν «εξυπηρέτηση πελατών, να ρωτήσω τι συμβαίνει. Χτυπάει η τύπισσα τα πλήκτρα, κοιτάζει την οθόνη και μου λέει:

Κάποια οφειλή σε καθυστέρηση πρέπει να έχετε και γι’ αυτό το σύστημα κάθε μήνα αφαιρεί ο,τι βρει μέσα στο λογαριασμό για αποπληρωμή.

Κατανοητό, απόδειξη γιατί δεν μου στέλνετε;», της λέω.

– «Με κοιτάζει αμήχανα και μου λέω «Εγώ δεν ξέρω να σας απαντήσω, γι’ αυτό. »

– Της λέω «Ποιος ξέρει να μ’ απαντήσει; Ο περιπτεράς απ’ έξω;» και φεύγω.

Μ’ ένα γρήγορο υπολογισμό, είδα ότι, με αυτή τη μέθοδο, μου τράβηξαν γύρω στα 20 ευρώ συνολικά. Λέτε από μένα να σώθηκε η Eurobank, ως συστημική τράπεζα και να μην φαλίρισε;

https://www.daneiakartes.info/?p=31893


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Eurobank και …. ξερό ψωμί ρε!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>